Ultima oră
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii

Răzvan Marin, ”a spart gheaţa” la Empoli. ”Am reuşit să demonstrăm că suntem o echipă adevărată”

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 9 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20976145/1/311520700-657831382365505-5143825402917185039-n.jpg

Jucătorul român Răzvan Marin a înscris golul egalizator al echipei sale, Empoli, în meciul încheiat la egalitate duminică, în deplasare, cu formaţia Lazio Roma, scor 2-2, transmis în direct de către Prima Sport 2.

Lazio a condus cu 2-0 până în minutul 82.

Marin a analizat partida contra formaţiei din Roma şi a punctat faptul că spiritul de grup a fost decisiv pentru a salva un punct.

”Am reuşit să demonstrăm că suntem o echipă adevărată. Am fost uniţi, am crezut până la capătul meciului şi am scos o remiză pe Olimpico, unde este foarte dificil să eviţi înfrângerea. Sunt mulţumit pentru că am reuşit să înscriu, dar mai important e că am luat încă un punct şi asta ne va ajuta pe viitor, pentru atingerea obiectivului nostru.

Vom continua să muncim din greu la antrenamente, în fiecare zi, pentru a ne atinge ţelul. Cu Sampdoria, trebuie să jucăm ca să câştigăm, este un meci extrem de important, chiar mai importantă decât a fost duelul cu Lazio”
, a spus Marin, pentru cei de la Tuttomercatoweb.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele