Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Răzvan Marin, integralist în remiza înregistrată de Empoli cu retrogradata Sampdoria

Stranieri Publicat pe 16 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21125838/1/razvan-marin-12.jpg

Empoli, cu Răzvan Marin integralist, a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, în deplasare, în compania echipei Sampdoria Genova, în etapa a 35-a a campionatului Italiei. Pentru Empoli a marcat Piccoli, în minutul 90+3, iar pentru Sampdoria a înscris Zanoli, în minutul 34.

În urma acestui rezultatul, în clasament Empoli este pe locul 14, cu 39 de puncte, iar Sampdoria pe 20, cu 18 puncte. Oricum, Sampdoria a retrogradat deja matematic în al doilea eşalon din Italia, după ce a fost învinsă cu scorul de 2-0 de Udinese, în etapa a 34-a din Serie A, acum o rundă.

Echipa din Genova ajunge în liga a doua după 11 sezoane în primul eşalon. În locul echipei Sampdoria a promovat Genoa, iar fotbaliştii români continuă să îşi facă loc în Serie A. Teoretic vom avea încă trei nume prezente în ediţia următoare a campionatului, în urma unei promovări. Genoa, club la care sunt legitimaţi trei români, a promovat din Serie B.

Genoa şi-a asigurat trecerea în prima ligă. Formaţia la care sunt legitimaţi Radu Drăguşin, George Puşcaş şi Dennis Drăguş e oficial în Serie A, nu mai poate pierde poziţia a doua. Nu se ştie exact ce prevede înţelegerea dintre Standard Liege şi Genoa în cazul lui Drăguş, dacă şi el va fi transferat definitiv, la fel ca în cazul lui Puşcaş de la Reading, în urma acestei promovări.

Surpriză în Serie A! AC Milan a pierdut pe terenul celor de la Spezia

Spezia a învins pe teren propriu, scor 2-0, formaţia AC Milan, într-un meci al etapei a 35-a din Serie A.

Partida a fost decisă de două goluri marcate în ultimul sfert de oră al meciului. Mai întâi Wisniewski a deschis scorul, în minutul 75, pentru ca Salvatore Esposito să îl majoreze în minutul 85. Portarul român Ciprian Tătăruşanu a fost rezervă neutilizată la AC Milan.

În clasament AC Milan se află pe locul 5, cu 51 de puncte. Spezia are 30 de puncte şi ocupă loc retrogradabil, al 18-lea din 20 de echipe.

În primul meci al zilei din Serie A, Salernitana a învins cu 1-0 pe Atalanta Bergamo, prin golul înscris de Candreva în minutul 90+3.

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele