Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Răzvan Marin, lăudat pentru prestaţia împotriva lui Inter. ”El este cel mai proeminent”

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 16 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20708099/1/marin.jpg

Formaţia Internazionale Milano, cu Ionuţ Radu rezervă, a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa lui Răzvan Marin, Cagliari, într-un meci din etapa a XXXVII-a, penultima a campionatului Italiei.

Învingătorii au marcat prin Darmian ’25 şi Martinez ’51, ’84. Pentru Cagliari a înscris Lykogiannis ’53.

Răzvan Marin a jucat până în minutul 79 şi a fost remarcat de jurnaliştii italieni.

„Dintre mijlocaşii lui Cagliari, el este cel mai proeminent. Intră în meci cu un şut puternic, care nu se duce mult pe lângă, apoi se luptă la mijloc şi încearcă să creeze câteva ocazii. Assist-ul pentru Lykogiannis a fost al său”, au scris jurnaliştii de la TuttoMercatoWeb.

Dacă Inter nu s-ar fi impus, AC Milan ar fi câştigat titlul cu o etapă înainte de finalul sezonului. Ca urmare a rezultatului de la Cagliari, liderul AC Milan, care are 83 de puncte, are un avans de două puncte faţă de Inter, astfel că titlul se va decide în ultima etapă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele