Ultima oră
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”

Răzvan Marin poate rămâne în Serie A. UPDATE: Empoli, dispusă să plătească 7 milioane de euro

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 23 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20744064/1/marin.jpg

Una dintre echipele care au retrogradat la finalul sezonului trecut de Serie A, Cagliari, l-a pus pe Răzvan Marin (26 de ani) pe lista de transferuri, în urma mai multor prestaţii proaste. Internaţionalul român nu vrea să joace în Serie B şi este aproape să ajungă la Empoli, locul 14 în ultimul sezon din Serie A. Marin are misiunea de a-i lua locul albanezului Kristjan Asllani, care aproape sigur va ajunge la Inter în această vară.

UPDATE joi (23 iunie), ora 19:55: Presa din Italia aduce informaţii noi în privinţa posibilei treceri a lui Răzvan Marin la Empoli şi a precizat chiar şi suma pentru care mutarea ar urma să se facă. Se pare că e vorba de 7 milioane de euro, dar în primă fază, pentru stagiunea următoare de Serie A, cedarea să fie sub formă de împrumut.

Apoi, dacă Empoli va fi mulţumită de Răzvan Marin, să fie achitată clauza în valoare de 7 milioane de euro.

  • Serie A se vede pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro şi sezonul următor, 2022-2023

Informaţiile iniţiale

Jurnaliştii de la Tuttomercatoweb scriu că în primă fază s-ar putea ajunge la un acord pentru un împrumut, iar ulterior sarzii ar dori 10 milioane de euro, pentru un transfer definitiv.

În sezonul recent încheiat Răzvan Marin nu a reuşit să marcheze niciun gol, oferind doar 6 assist-uri, în cele 36 de partide jucate. Faţă de sezonul precedent când a marcat de 3 ori şi a oferit 6 pase decisive, în 39 de partide disputate.

Mijlocaşul de 26 de ani a venit la Cagliari în sezonul 2020/21, pe suma de 10 milioane de euro, de la Ajax, unde nu reuşise să se impună în primul 11. ”Lăncierii” le plăteau celor de la Standard Liege, 12.5 milioane de euro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele