Ultima oră
Lovitură dată de FCSB! Jucătorul va semna pentru un salariu anual de aproape 500.000 de euro Lovitură dată de FCSB! Jucătorul va semna pentru un salariu anual de aproape 500.000 de euro
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament
Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur
Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine” Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine”
”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume ”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume

Răzvan Marin se află pe lista de transferuri a lui Cagliari!

Stranieri Publicat de Ovidiu Neacşu pe 25 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20718496/2/razvan-marin-pe-lista-de-transferuri-a-lui-inter-milano4.jpg

Echipa care a retrogradat, la finalul acestui sezon de Serie A, Cagliari l-a pus pe Răzvan Marin (26 de ani) pe lista de transferuri, în urma mai multor prestaţii proaste.

Presa din Italia anunţă că cei de la Cagliari ar urma să se despartă de Răzvan Marin, anunţă publicaţia tuttomercatoweb.com, care îl numeşte pe jucătorul român ”una dintre dezamăgirile sezonului”.

În sezonul recent încheiat Răzvan Marin nu a reuşit să marcheze niciun gol, oferind doar 6 assist-uri, în cele 36 de partide jucate. Faţă de sezonul precedent când a marcat de 3 ori şi a oferit 6 pase decisive, în 39 de partide disputate.

Mijlocaşul de 26 de ani a venit la Cagliari în sezonul 2020/21, pe suma de 10 milioane de euro, de la Ajax, unde nu reuşise să se impună în primul 11. ”Lăncierii” le plăteau celor de la Standard Liege, 12.5 milioane de euro.

Cum a retrogradat Cagliari 

Cagliari, echipa lui Răzvan Marin, a retrogradat în Serie B, după ce nu a fost în stare să învingă pe terenul ultimei clasate, Venezia, în ultima etapă din sezonul curent al Serie A.

Partida s-a terminat fără niciun gol marcat de ambele părţi. Răzvan Marin a fost introdus pe teren în minutul 58.

Formaţia internaţionalului român nu a fost în stare să profite de un cadou primit de la Udinese, care a învins Salernitana, la ea acasă, cu un categoric 4-0. O victorie pentru Cagliari ar fi însemnat urcarea pe locul 17, cu un avans de fix un punct faţă de Salernitana, care ar fi retrogradat.

Nu a fost să fie pentru Cagliari, iar cele 31 de puncte i-au fost de ajuns formaţiei la care este împrumutat Radu Drăguşin (rezervă neutilizată cu Udinese) să se salveze de la retrogradare. Cu o lungime în urma Salernitanei, Cagliari le va însoţi în Serie B pe Genoa (locul 19, 28 de puncte) şi Venezia (locul 20, 27 de puncte).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele