Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

Răzvan Oaidă îşi cere scuze fanilor. ”Sper că ne vom revanşa în campionat”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 6 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20880830/1/oaidafbb.jpg

FCSB a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 0-5, de formaţia daneză Silkeborg, într-un meci din Grupa B din Conference League.

Răzvan Oaidă şi-a cerut scuze fanilor pentru prestaţia de coşmar şi speră ca revanşa să fie luată în Superliga.

”E clar, nu mai e nimic de spus. O seară neagră pentru noi, trebuie să uităm cât mai repede, să băgăm capul în pământ.

”Un rezultat ruşinos, nu ne aşteptam, deşi am lăsat acasă câţiva titulari, consider că am pregătit bine meciul. Dar, rezultatul a fost ruşinos.

Sunt multe de spus, acum la cald nu are rost să vorbim. Vom face analiza şi vom vorbi în vestiar. Împreună cu mister vom avea o discuţie, pentru că trebuie să rezolvăm situaţia.

Era normal să fie supăraţi pe noi (n.r. suporterii), îmi cer scuze şi ne pare rău pentru rezultatul ăsta. Sper că ne vom revanşa în campionat şi în meciurile următoare.

Cum s-a mai discutat, e clar că ne bazăm pe campionat. Nu ne aflăm într-o poziţie bună care să ne facă cinste şi ne focusăm pe campionat şi pe ce avem de făcut acolo.

Da, ce mai e de spus? E clar, un rezultat ruşinos, o prestaţie foarte proastă. Cu siguranţă ne vom reveni.

Vom discuta împreună cu mister şi împreună cu cei din vestiar şi vom vedea ce rămâne de făcut”,
a spus Oaidă, pentru Pro Arena.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele