Ultima oră
PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil
Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică
VIDEO | Petrolul - Oţelul 1-1, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii au egalat în finalul primei părţi VIDEO | Petrolul - Oţelul 1-1, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii au egalat în finalul primei părţi
Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid
Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”

Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”
Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi” Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi”

RB Leipzig, afectată de Covid. Antrenorul şi căpitanul nu vor fi prezenţi la meciul cu FC Bruges

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 23 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20478077/1/leipziger-spieler-jubeln-100-1920x1080.jpg

Antrenorul echipei Leipzig, Jesse Marsch şi portarul Peter Gulacsi au fost testaţi pozitiv cu Covid-19. Ei vor lipsi la meciul de miercuri, din Liga Campionilor, cu FC Bruges.

Aceste două cazuri s-au produs în contextul în care toţi jucătorii şi staful tehnic sunt fie vaccinaţi, fie trecuţi prin boală.

Marsch a fost plasat în izolare. Gulacsi a fost testat pozitiv la un test rapid, dar încă aşteaptă un rezultat PCR. "Căpitanul nostru va rămâne la Leipzig”, a anunţat clubul.

Întrucât antrenorul asistent Marco Kurth a fost caz contact, nici el nu va merge la Bruges, iar pe banca tehnică va sta al doilea secund Achim Beierlorzer.

Partida FC Bruges - RB Leipzig se va disputa, miercuri, de la ora 22.00, în grupa A a Ligii Campionilor. Celălat meci al grupei este Manchester City - Paris Saint-Germain.

Înaintea acestei etape, clasamentul grupei A este următorul: 1. Manchester City - 9 puncte; 2. Paris Saint-Germain - 8 puncte; 3. FC Bruges - 4 puncte; 4. RB Leipzig - 1 punct.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri