Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

Reacţia celui cotat cu şanse să fie noul antrenor de la Petrolul. ”Cu câteva achiziţii ar putea să emită pretenţii”

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 27 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21442035/1/fcu-1948-craiova-fotbal-club-sa-acs-petrolul-52-ploiesti-superliga-superbet-19-12-2023-3.jpg

Petrolul l-ar putea schimba antrenorul principal în această iarnă. Florin Pîrvu nu a avut finalul de an aşteptat şi sunt şanse să fie demis.

Pe lista de posibili înlocuitori s-a aflat şi Dinu Todoran (45 de ani), în prezent principal la FC Voluntari II. Acesta a dezminţit că a purtat discuţii cu oficialii ”lupilor galbeni”.

Nu e adevărat, nu am discutat deloc despre o astfel de variantă. Nu mi se pare normal să se pună problema schimbării antrenorului la Petrolul, Florin Pîrvu a făcut o treabă foarte bună acolo, echipa a arătat potenţial.

Şi cu câteva achiziţii ar putea să emită pretenţii în continuare la un loc de play-off. Ar trebui să fie păstrat”, a fost declaraţia lui Dinu Todoran, pentru iAMsport.ro.

Pe lângă antrenorat, Dinu Todoran evoluează la Atletico Floreasca, un club de old-boys ce joacă în competiţiile din judeţul Ilfov.

Meciurile de old-boys se joacă pe teren normal, pe durata a 80 de minute.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri