Ultima oră
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia

Reacţia CFR-ului, după ce a aflat preţul cerut de FC Voluntari pentru Mihai Popa: "E exagerat!"

CFR Cluj Publicat pe 19 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20745554/1/mihai-popa.jpg


CFR Cluj, prin vocea lui Cristi Balaj, recunoaşte interesul pentru Mihai Popa (21 de ani), dar consideră că preţul cerut de FC Voluntari - un milion de euro - e exagerat.
 
Internaţionalul de tineret, care e văzut drept înlocuitorul perfect pentru Otto Hindrich, e deţinut în coproprietate de FC Voluntari şi Astra, iar conducerea clubului ilfovean a anunţat, sâmbătă, că nu se va despărţi de portar decât în cazul în care va obţine un milion de euro, sumă pe care o va împărţi cu Astra. Pentru Cristi Balaj, suma e una mult prea mare, în condiţiile în care CFR a oferit 300.000 de euro:
 
"Din punctul meu de vedere, e exagerat. Mai ales că îi avem pe Letica, Bălgrădean. Nu putem să ascundem interesul pentru el. Am înţeles că şi el şi-ar dori să joace în cupele europene. Decizia e a lor. Nu putem să fim supăraţi pe o echipă când cere o sumă foarte mare de bani. Din moment ce nu oferim 1 milion, înseamnă că nu putem. Dar Popa e un jucător pe care ni-l dorim", a spus oficialul campioanei, la Orange Sport.

FC Voluntari vrea un milion de euro

"Consiliul Local Voluntari este acţionarul majoritar al celor 18 societăţi comerciale pe acţiuni din cadrul Voluntari holding şi le coordonează prin consilierii locali numiţi în Adunările Generale ale Acţionarilor. 
 
Fiecare Consiliu de Administraţie al acestor societăţi comerciale este responsabil pentru deciziile luate pentru eficientizarea activităţii.  Prin urmare, şi FC Voluntari SA are propriul CA care ia decizii prin vot, conform legii. 
 
În cazul ofertei făcute de echipa Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pentru achiziţionarea portarului Mihai Popa, Consiliul de Administraţie al FC Voluntari a mandatat conducerea societăţii să obţină un preţ de minimum 1 milion de euro pentru acest jucător.  În acest moment, şansele acestui transfer sunt infime, ţinând cont de oferta formaţiei CFR 1907 Cluj", au anunţat ilfovenii, într-un comunicat oficial.
 
Un milion de euro e cota de piaţă a lui Mihai Popa, care a apărat poarta lui FC Voluntari în 40 de meciuri în sezonul trecut, primind 35 de goluri şi terminând 16 partide cu poarta intactă, dintre care 13 în Casa Liga 1 şi două în Cupa României.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele