Ultima oră
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”
VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană
Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2 Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2
Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV
A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol! A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol!

Reacţia de resemnare a lui Ramos, după eliminarea celor de la Real Madrid din Champions League

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 8 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19445472/1/sergio-ramos.jpg

Manchester City s-a calificat în „sferturile” UEFA Champions League, după ce s-a impus în această seară, pe teren propriu, 2-1 cu Real Madrid.

La final, Sergio Ramos (34 de ani) a fost suspendat şi a văzut meciul din tribune. La scurt timp, acesta a comentat rezultatul pe o reţea de socializare.

"Un sezon extrem de ciudat se încheie, iar gustul e unul dulce-amărui. Sezonul acesta a fost foarte dificil pentru toată lumea, dar suntem Real Madrid, o echipă obişnuită să câştige tot.

Nu trebuie să uităm despre câştigarea La Liga şi a Supercupei Spaniei în nişte circumstanţe excepţionale. Totuşi, eliminarea din Champions League ne-a lăsat un gust amar. Ne-am fi dorit mai mult.

Acum e timpul pentru odihnă ca să ne putem întoarce la luptă pentru noul sezon. Emblema şi istoria merită tot. La victorie, la înfrângere, oricând: 'HALA MADRID!' Vă mulţumim pentru susţinerea necondiţionată, chiar şi la distanţă", a scris căpitanul celor de la Real, pe Instagram.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele