Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Reacţia fanilor Stelei după transferul lui Adi Popa. "Steaua nu se uită" Mijlocaşul poate debuta vineri, în direct pe Look Sport şi www.primaplay.ro

Liga II Publicat de Andrei Ionascu pe 23 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20404281/1/adi-popa-steaua.jpg

Mijlocaşul Adi Popa (33 de ani) a semnat un contract cu CSA Steaua, ocupanta locului 5 în Liga 2. Fanii Stelei au salutat acest transfer, în ciuda faptului că fotbalistul a jucat timp de cinci ani şi jumătate la FCSB, clubul cu care CSA se află în conflict juridic.

Adi Popa a semnat un contract pe două sezoane cu CSA Steaua, după ce negocierile cu mai multe echipe din străinătate au eşuat.

Mijlocaşul de bandă era liber de contract după despărţirea de Academica Clinceni. În sezonul 2020-2021, Popa a reuşit 4 goluri şi 3 pase decisive în 26 de meciuri în Liga 1.

"Niciun stelist care a copilărit pe Stadionul Steaua nu are nevoie de explicaţii, legi, probe, argumente sau repere din trecut. Steaua nu se uită!", a fost mesajul postat de Asociaţia Steliştilor 1947, care a amintit o declaraţie mai veche a lui Adi Popa: "Am copilărit în Ghencea".

Adi Popa, care are 24 de selecţii şi 4 goluri pentru echipa naţională, a mai jucat de-a lungul carierei pentru Gloria Buzău, U Cluj, Concordia Chiajna, FCSB, Reading, Al-Taawoun, Ludogoreţ şi FC Voluntari.

În etapa a opta din Liga 2, CSA Steaua joacă vineri, 24 septembrie, în deplasare cu FC Braşov. Meciul va fi transmis în direct pe Look Sport şi www.primaplay.ro, de la ora 17:00.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele