Ultima oră
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ

Reacţia lui Adrian Mititelu, după ce FCU Craiova a primit o decizie nefavorabilă din partea instanţei. ”Decizia e în afara adevărului”

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 12 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20772753/1/miti.jpg

FCU Craiova a primit o lovitură grea, în cursul zilei de marţi, 12 iulie. Echipa lui Adrian Mititelu nu va mai avea dreptul de a folosi leul pe tricouri şi va trebui să îşi schimbe numele.

Oltenii au dreptul să facă apel, deoarece sentinţa nu este definitivă. Aceştia au termen de 30 de zile pentru a contesta decizia luată de Tribunalul Bucureşti. Dacă oficialii clubului nu vor contesta decizia sau dacă la un eventual apel nu se va schimba nimic, atunci FCU Craiova va avea un termen de 15 zile pentru a pentru a modifica numele înregistrat la ONRC, la Judecătorie, dar şi în registrele federaţiilor.

Adrian Mititelu a comentat decizia instanţei şi s-a arătat extrem de dezamăgit. El speră ca la recurs situaţia să se schimbe.

”Vreau să scot în evidenţă faptul că această decizie nu are la bază vreun proces cu clubul lui Mihai Rotaru. Acest proces este o acţiune pe care am intentat-o împotriva Clubului Sportiv, condus de Pavel Badea.

Clubul lui Mihai Rotaru nu este parte din proces, pentru că nu are legătură cu fotbalul craiovean, doar a încheiat un parteneriat cu CS-ul. A intrat în fotbal în anul 2013 pe baza unui loc dat de FRF.

Bătălia juridică am avut-o cu clubul sportiv de drept public. N-am pierdut, e vorba despre o primă instanţă. Mai e calea atacului. Decizia e în afara adevărului.

N-au trecut decât 45 de zile de când clubul nostru a fost recunoscut definitiv ca succesorul legal şi oficial al clubului Universitatea Craiova. Instanţa nu are nicio legătură.

Noi suntem fosta Universitatea Craiova, fosta Ştiinţa. Eu am avut litigiu pentru mărcile FC Universitatea 1948 şi FC U Craiova 1948, care conţin leul. Ei spun că au creat notorietate mărcii cu leul până în 1990. Noi spunem că am dus mai departe din 1991, aceste desprinderi nu s-au făcut că a vrut cineva, ci statul a impus.

Obligaţia de a nu folosi FC U nu se referă la nume, ci la marca ce are leul. Ei nu pot revendica denumirea de FC U. În motivare se va vedea că face referire la leul, pe care l-a folosit Clubul Sportiv în anii '80.

Despre nume, probabil că judecătorul spune că U Craiova e tot una cu Universitatea Craiova. Dacă va rămâne aşa, se va ajunge într-o situaţie în care să nu mai folosim litera U”
, a spus patronul oltenilor, pentru Digi Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri