Ultima oră
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii
VIDEO | Chipciu, afectat de ratarea Cupei. ”E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci” VIDEO | Chipciu, afectat de ratarea Cupei. ”E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci”
EXCLUSIV | Concluzia trasă imediat după semifinala Cupei României. „Mi s-a părut echipa care nu şi-a dorit la fel acestă calificare” EXCLUSIV | Concluzia trasă imediat după semifinala Cupei României. „Mi s-a părut echipa care nu şi-a dorit la fel acestă calificare”
Calificări dramatice pentru Fiorentina şi Aston Villa în semifinalele Conference League Calificări dramatice pentru Fiorentina şi Aston Villa în semifinalele Conference League

Reacţia lui Adrian Mititelu, după ce Gigi Becali a declarat că îşi doreşte ca FCU Craiova să intre în play-off. ”Am să fiu aliatul lui în play-off”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 22 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21028053/1/adm.jpg

Adrian Mititelu a reacţionat, după ce Gigi Becali a declarat că s-ar bucura ca FCU Craiova să intre în play-off, pentru a avea un ”aliat” în lupta la titlu.

Patronul oltenilor a vorbit despre posibila prezenţă în play-off-ul Superligii, având în vedere că echipa sa se află la cinci puncte de Sepsi, ocupanta locului şase. El i-a dat şi răspunsul lui Gigi Becali, care a afirmat că ar vrea ca FCU Craiova să fie în play-off.

”Cred că este singurul patron din fotbal (n.r. - Becali) pe care nu am reuşit să-l înving niciodată. Ştie statistica pentru că mi-a zis-o de multe ori. Dacă omul se roagă pentru mine, cum să vorbesc eu de rău? Are dreptate, am să fiu aliatul lui în play-off... nici chiar aşa (n.r. - o spune ironic).

Deocamdată avem un meci foarte greu cu Mioveni, pe bune. Nu vreau să mă hrănesc cu optimism şi după să mă desumflu. Dacă batem pe Mioveni, gluma se îngroaşă. El (n.r. - Becali) se referă că suntem o echipă care joacă pe teren şi nu ne poate influenţa nimeni.

De fapt, noi cu FCSB suntem singurele echipe din România care nu sunt susţinute politic. Poate noi chiar suntem singura. Echipe private 100%. Să ajung în play-off şi vă spun după ce facem”, a spus Mititelu, potrivit Fanatik.

FCU Craiova riscă depunctarea dintr-un motiv incredibil

FCU Craiova, ocupanta locului 7 din Superligă, riscă să îi fie interzis dreptul de a mai face transferuri sau chiar o depunctare în clasament dacă nu va achita până pe 20 martie toate amenzile adunate din cauza comportamentului propriilor suporteri.

Anunţul a fost făcut de Comisia de Disciplină a FRF, care a informat trupa lui Adrian Mititelu de o nouă amendă în valoare de 3.000 de lei.

”Sancţionează U Craiova 1948 SA cu penalitate de 3000 de lei şi acordă un termen de graţie de 5 zile pentru executarea integrală a obligaţiilor de plată conform art.85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C al. 1 a din RSTJF, faţă de FRF, prin Secretar General.

Acordă termen în data de 20.03.2023, ora 13:30, dată la care U Craiova 1948 SA să prezinte dovada plăţii faţă de FRF, prin Secretar General, pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi depunctarea!”, se arată în decizia Comisiei de Disciplină a FRF.

FCU Craiova a legat 3 victorii consecutive în Superligă, însă a pierdut la masa verde partida din deplasare cu Sepsi, de acum 4 etape, din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni.

FCU Craiova şi Sepsi se luptă pentru ultimul loc de play-off înaintea finalului sezonului regular. Oltenii ocupă locul 7 cu 33 de puncte, în timp ce covăsnenii se află cu o poziţie mai sus, cu 38 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt