Ultima oră
VIDEO | ”Nu am făcut un meci bun”. Charalambous a identificat o problemă mare la FCSB VIDEO | ”Nu am făcut un meci bun”. Charalambous a identificat o problemă mare la FCSB
Echipa feminină de gimnastică a României s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris Echipa feminină de gimnastică a României s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris
VIDEO | Coman, discurs sincer. ”Am avut ocazii, dar n-am reuşit să marcăm” VIDEO | Coman, discurs sincer. ”Am avut ocazii, dar n-am reuşit să marcăm”
Trupa lui Sabău face un meci foarte bun în faţa liderului. ”Am pregătit bine jocul, am avut curaj” Trupa lui Sabău face un meci foarte bun în faţa liderului. ”Am pregătit bine jocul, am avut curaj”
Alex Chipciu vrea pace cu cei de la CSA Steaua. ”Şi eu am fost deplasat. Îmi cer scuze pentru jucători” Alex Chipciu vrea pace cu cei de la CSA Steaua. ”Şi eu am fost deplasat. Îmi cer scuze pentru jucători”
Rapid Bucureşti - Rabotnicki Skopje 87-57, în preliminariile FIBA Europe Cup Rapid Bucureşti - Rabotnicki Skopje 87-57, în preliminariile FIBA Europe Cup

Reacţia lui Claudiu Bălan, după despărţirea de FCU Craiova. ”Nu mai puteam să rezist la atacurile de pe reţele sociale”

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 5 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20850386/1/fcu.jpg

FCU Craiova s-a despărţit de Claudiu Bălan, care se află la echipa familiei Mititelu de la 9 ani, iar din 2013 a făcut pasul la prima echipă, cu care a promovat în Superliga.

Jucătorul a explicat că decizia de a se despărţit de echipa pregătită de Marius Croitoru a fost grea, dar a punctat că la bază stau criticile suporterilor manifestate pe reţelele de socializare.

”A fost o despărţire grea, extrem de grea. Mă doare sufletul, dar nici eu nu mai puteam să rezist la atacurile de pe reţele sociale la care am tot fost supus în ultimele luni. Plecarea mea de la FCU consider că este poate cea mai bună soluţie pentru ambele părţi.

Şă ştiţi că la raport preţ şi bani cheltuiţi cu mine consider că am fost cel mai sufletist şi util jucător pentru această echipă faţă de alţii care au fost pe aici şi au câştigat sume importante de bani. Spun asta, deoarece am tot fost acuzat de unii suporteri că i-am mâncat lui Adrian Mititelu foarte mulţi bani degeaba. Nu este deloc adevărat.

O parte dintre suporteri se pare că a uitat că eu am pus umărul la renaşterea acestei echipe încă din mocirla Ligii 4. Unii au stat şi au privit cum noi ne zbăteam prin coclauri să readucem Ştiinţa acolo unde îi este locul. Am iubit de mic acest club, iar eu am fost la Ştiinţa de la 9 ani.

Îi voi ţine pumnii Universităţii Craiova în continuare, dar drumurile noastre se despart momentan aici. Lui Adrian Mititelu nu am ce să îi reproşez şi chiar îi urez să facă din Ştiinţa o forţă a acestui campionat. Dânsul m-a susţinut cât a putut şi eu sunt sigur că şi el ştie cât am iubit eu această echipă şi cât suflet am pus în acest proiect.

Însă, îmi pare rău că nu am putut să fiu şi golgheterul Ştiinţei în Liga 1. Am petrecut clipe minunate în tricoul acestei echipe, iar aceste clipe vor rămâne pentru totdeauna în inima mea. Nimeni nu mi le poate lua niciodată”,
a explicat Bălan, pentru cei de la ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri