Ultima oră
Usain Bolt a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile la un meci caritabil de fotbal Usain Bolt a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile la un meci caritabil de fotbal
Boxerul Ryan Garcia a fost arestat pentru vandalizarea unei camere de hotel Boxerul Ryan Garcia a fost arestat pentru vandalizarea unei camere de hotel
Naţionala de fotbal a Palestinei visează să joace din nou acasă Naţionala de fotbal a Palestinei visează să joace din nou acasă
Fernando Santos este noul selecţioner al Azerbaidjanului Fernando Santos este noul selecţioner al Azerbaidjanului
Oţelul şi-a adus atacant. ”Sunt nerăbdător să joc în faţa unui stadion plin” Oţelul şi-a adus atacant. ”Sunt nerăbdător să joc în faţa unui stadion plin”
S-a stabilit meciul care decide ultima promovată în Liga 2 S-a stabilit meciul care decide ultima promovată în Liga 2

Reacţia lui Flavius Stoican, după ce FC Botoşani a obţinut un punct la Sibiu, în minutul 90+4. ”Bine că nu am cedat”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 1 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21083344/1/stoican-photo.png

FC Hermannstadt a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu cei de la FC Botoşani, în etapa a doua din play-out-ul Superligii. Oaspeţii au egalat în minutul 90+4.

Flavius Stoican a declarat că e mulţumit de atitudinea elevilor săi, care nu au cedat şi au reuşit să salveze un punct în prelungiri.

”Bine că nu am cedat. Important este că cei care au intrat de pe bancă şi-au făcut simţită prezenţa, iar acest lucru este îmbucurător. Putea să marcheze oricare, nu vreau să îmi aduc laude că l-am băgat pe Cioiu şi a marcat.

De fiecare dată le-am spus că nu este importantă cantitatea minutelor, ci calitatea lor. Cioiu a jucat şapte minute şi şi-a făcut simţită prezenţa. E important să îi văd că îşi dau sufletul.

Obiectivul meu, din discuţiile cu domnul Valeriu, noi nu vrem doar play-out-ul, vrem mult mai sus. Până la urmă, ce facem dacă suntem pe primul loc în play-out? Suntem foarte atenţi la ceea ce urmează. Dacă m-aţi întrebat de dorinţă, nu este să câştigăm play-out-ul, vrem mult mai sus, dacă se poate. Dacă nu se poate, nu se poate.

Întrebaţi-l pe dumnealui. Nu a fost niciun fel de presiune, probabil omul este mulţumit de ceea ce vede că lucrăm la antrenamente. Cu siguranţă, te ţin rezultatele, dar pot să vă spun că nu am avut presiune, au fost doar stări de spirit, entuziasm sau, în anumite momente”,
a declarat Stoican, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele