Ultima oră
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Bogdan Lobonţ s-a decis! Ce se întâmplă cu Djokovic şi Albu Bogdan Lobonţ s-a decis! Ce se întâmplă cu Djokovic şi Albu
David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu
Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-1, în direct la Prima Sport 1! Mailat deschide scorul VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-1, în direct la Prima Sport 1! Mailat deschide scorul
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt

Reacţia lui Florin Răducioiu referitoare la situaţia naţionalei: ”Mie îmi vine să plâng!”

Echipa nationala Publicat de Emanoil Ursache pe 25 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20869732/2/florin-raducioiu.png

Florin Răducioiu continuă să fie critic la adresa selecţionerului Edward Iordănescu, în contextul în care cu o etapă înainte de finalul grupei României din Liga Naţiunilor ”tricolorii” ocupă ultima poziţie din clasament, echivalentă cu retrogradarea din Liga B în C.

După ce selecţionerul primei reprezentative i-a răspuns sec legendarului atacant al României la criticile de pe urma remizei din deplasare, 1-1 cu Finlanda, Răducioiu i-a transmis lui Iordănescu junior că nu este momentul potrivit să intre în polemici înaintea unui duel atât de important precum cel de luni cu Bosnia şi Herţegovina.

Răducioiu i-a cerut lui Edward Iordănescu să îi dea o palmă la nivel metaforic, printr-o victorie cu Bosnia, afirmând că îi vine să plângă atunci când se uită la clasament.

O ultimă speranţă pentru a evita retrogradarea în Liga C

Dă-mi o palmă! În sensul dă-mi o palmă acum, metaforic vorbind, câştigă meciul cu Finlanda, câştigă meciul de mâine, eu vreau să fiu dezminţit.

Mi-ar plăcea foarte mult să ne arate că echipa lui, echipa naţională, joacă foarte bine, dar mai ales că câştigă, asta e totul.

Şi da, are dreptate (n.r.- Panduru, că nu ar trebui să răspundă Iordănescu la critici înaintea unui astfel de meci), nu e momentul de a intra în polemici cu mine, cu Ganea, cu Pandi, trebuia să laşi deoparte asemenea lucruri şi să te concentrezi pe meciul de mâine, care e extrem de important.

Clasamentul plânge, mie îmi vine să plâng, îmi vine să plâng!, a declarat Florin Răducioiu, la Orange Sport.

România – Bosnia şi Herţegovina, ultimul meci al ”tricolorilor” din Liga B, Grupa 3, este programat luni, începând cu ora 21:45. Oaspeţii sunt lideri în clasament cu 11 puncte şi vor promova în Liga A, deoarece Muntenegru, ocupanta locului 2, are 7 puncte cu o etapă înainte de final. Finlanda ocupă locul 3 cu 5 puncte, iar România se clasează pe ultima poziţie cu doar 4 puncte.

Pentru a evita retrogradarea în Liga C, elevii lui Edward Iordănescu trebuie să obţină contra bosniacilor un rezultat mai bun decât cel al finlandezilor cu Muntenegru. O victorie a Finlandei trimite România direct în Liga C.

mail-share icon Email
viewscnt