Ultima oră
VIDEO | Andrei Cornea şi Marian Enache au cucerit aurul european la canotaj, în proba de dublu vâsle VIDEO | Andrei Cornea şi Marian Enache au cucerit aurul european la canotaj, în proba de dublu vâsle
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate” Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate”
Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea
VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin

Reacţia lui Hagi după ce a fost trimis de FRF să vadă de la tribuna a doua primul meci organizat de România la EURO 2020: "Atât pot să spun..."

EURO 2020 Publicat pe 15 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20246342/1/rps3701.jpg

Austria - Macedonia de Nord, scor 3-1, a fost primul meci organizat de România la un turneu final de seniori, însă cei mai mari fotbalişti din istoria naţionalei n-au avut loc la tribuna VIP.

Gheorghe Hagi, Gică Popescu sau Dorinel Munteanu au primit bilete la tribuna a doua din partea organizatorilor, în timp ce "oficiala" a fost ticsită de politicieni şi oficiali ai FRF.

Dacă Gică Popescu şi Dorinel Munteanu şi-au arătat dezamăgirea pentru tratamentul de care au avut parte, Gheorghe Hagi a avut o reacţie diferită, precizând că s-a bucurat că a putut urmări live partida Austria - Macedonia, indiferent de poziţia de pe stadion.

„N-am o problemă. Am vrut să văd meciul, am stat unde am avut loc, mi-a plăcut partida, atât pot să spun. În rest, n-am nimic de comentat" a declarat Hagi, conform GSP.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele