Ultima oră
România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin
Louis Munteanu, drum liber către FCSB? Anunţul momentului: „Cu siguranţă” Louis Munteanu, drum liber către FCSB? Anunţul momentului: „Cu siguranţă”
VIDEO | Ploaia a dat peste cap programul de la Ţiriac Open. Surpriză uriaşă produsă de locul 276 ATP VIDEO | Ploaia a dat peste cap programul de la Ţiriac Open. Surpriză uriaşă produsă de locul 276 ATP
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan
Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului” Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului”

Reacţia lui Ianis Hagi privind un posibil transfer la AS Roma. “Am progresat foarte mult atât din punct de vedere fizic, cât şi tehnic” VIDEO

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 24 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20406367/1/ianis-hagi-rangers-interviu.jpg

Ianis Hagi a reuşit o pasă de gol pentru Glasgow Rangers în meciul din Cupa Ligii cu Livingston, câştigat cu 2-0 de către campioana en titre. Evoluţiile bune l-au adus pe internaţionalul român în atenţia clubului AS Roma, dar Ianis a declarat că se gândeşte deocamdată să progreseze alături de Rangers.

Ianis Hagi a revenit după ce a fost infectat cu noul coronavirus şi a reuşit o pasă de gol, iar Glasgow Rangers s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii Scoţiei, după victoria de pe teren propriu cu Livingston, scor 2-0. Ianis Hagi a fost introdus pe teren în debutul reprizei secunde, la scorul de 0-0, şi a pasat decisiv la reuşita lui Roofe din minutul 48.

Legendarul atacant Ally McCoist (58 de ani) şi antrenorul secund de la Rangers, Gary McAllister, au avut numai cuvinte de laudă pentru Ianis Hagi (22 de ani), care a ratat ultimele trei meciuri jucate de Rangers, în campionatul Scoţiei şi în grupele Europa League, din cauza infectării cu COVID-19.

"Acum mă gândesc la meciul de mâine, peste 5 zile va fi alt meci. Sunt concentrat doar la Rangers. Nu cred că este momentul potrivit pentru a vorbi despre un transfer. Perioada de transferuri s-a încheiat recent, nu are rost să vorbim. Sunt concentrat doar la Rangers, va urma şi o pauză pentru meciurile echipelor naţionale, la aceste lucruri mă gândesc.

Înainte de a veni aici, cei de la Rangers ştiau ce tip de jucător sunt, iar eu ştiam genul de echipă în care voi juca. A fost o perioadă de adaptare, atât pentru mine, cât şi pentru antrenori, să găsim poziţia ideală pentru mine. Simt că am progresat foarte mult atât din punct de vedere fizic, cât şi din punct de vedere tehnic. Pot juca pe mai multe posturi, am adăugat multe jocului meu şi încă mai am multe de adăugat. Sunt concentrat la indicaţiile antrenorului, pentru a deveni mai bun", a spus Ianis Hagi.

Sâmbătă, 25 septembrie, Rangers joacă în deplasare cu Dundee FC, în etapa a şaptea din campionatul Scoţiei.

Ianis Hagi (22 de ani) s-a transferat definitiv la Rangers în vara anului 2020, de la Genk, pentru 3,5 milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele