Ultima oră
VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! „Roş-albaştri” , aproape de titlu după 9 ani de aşteptare VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! „Roş-albaştri” , aproape de titlu după 9 ani de aşteptare
VIDEO | Farul - Rapid, astăzi, de la 19:00, în direct la Prima Sport 1! Duel între două echipe aflate în forme diametral opuse VIDEO | Farul - Rapid, astăzi, de la 19:00, în direct la Prima Sport 1! Duel între două echipe aflate în forme diametral opuse
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Neluţu Sabău, fără victorie de 3 etape VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Neluţu Sabău, fără victorie de 3 etape
"Am fugit de acasă, am dormit o noapte în lift". Motivul pentru care Mihai Stoica a recurs la un gest extrem "Am fugit de acasă, am dormit o noapte în lift". Motivul pentru care Mihai Stoica a recurs la un gest extrem
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi

Reacţia lui Laszlo Dioszegi după ieşirea lui Bahassa din finalul meciului Sepsi - FCU Craiova. ”Înjurături, înjurături, dar scorul e patru!”

Sepsi OSK Publicat pe 17 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21061843/1/dioszegy.jpg

Sepsi s-a impus de o manieră clară în faţa lui FCU Craiova, scor 4-0, şi s-a calificat în play-off-ul Superligii, în timp ce oltenii vor merge în play-out.

La finalul partidei au existat tensiuni provocate de Yassine Bahassa, care a ajuns în zona vestiarului covăsnenilor, el mergând iniţial să facă un control anti-doping. Jucătorul lui FCU Craiova le-a adresat cuvinte jignitoare fotbaliştilor lui Sepsi.

"A intrat în vestiar şi a început să înjure. Nu ştiu care... Bauza sau nu ştiu care (n.r. jucătorul de la U Craiova 1948 a fost Bahassa). S-a dus în vestiarul nostru şi a înjurat echipa noastră.

Bodyguarzii s-au dus după el, trebuia să se ducă la dopping şi în loc să meargă acolo, a fugit în vestiar şi a înjurat. Înjurături, înjurături, dar scorul e patru!", a spus Laszlo Dioszegi, conform Sport.ro.

Patronul lui Sepsi în culmea fericirii după victoria la scor în faţa oltenilor

 Laszlo Dioszegi şi-a felicitat jucătorii la finalul partidei câştigate în faţa oltenilor şi anunţă că Sepsi e pregătită să ofere surprize în play-off.

"Cred că băieţii s-au mobilizat exemplar. S-au dăruit, au jucat 95 de minute şi a meritat efortul. O victorie frumoasă. Eu cred că astăzi nu avem ce să discutăm. Am dominat din primul şi până în ultimul minut.

Am meritat victoria. Craiova e o echipă bună şi va avea un cuvânt greu de spus în play-out. Noi trebuie să jucăm fiecare meci cu aceeaşi dăruire şi o să facem multe rezultate surprinzătoare.

Înainte de meci, am fost in vestiar, am vorbit 3-4 minute, am pus un filmuleţ motivator şi băieţii au înţeles mesajul. Vrem să ne clasăm cât mai sus în play-off. Nu o să ne predăm niciodată. Au primă pentru obiectiv şi pentru meci. Mâine intra deja salariile, chiar dacă pierdeam intrau. Noi ţinem la acest aspect", a spus Dioszegi, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele