Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Reacţia lui Liviu Ciobotariu după ce Sepsi a pierdut cu FC U Craiova: ”Inexplicabile greşeli!” | VIDEO

Superliga Publicat pe 27 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21401293/1/screenshot-20.png

Formaţia FC U Craiova 1948 a câştigat, scor 2-1, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei Sepsi OSK, în etapa a 17-a a Superligii.

Pentru FC U Craiova 1948 a marcat Blănuţă, în minutul 10, în timp ce Sepsi a egalat scorul prin Matei, în minutul 31.

Golul victoriei a fost marcat de Lacroix, în minutul 90+2. Craiovenii au obţinut prima victorie după 8 etape.

După meci, Liviu Ciobotariu a oferit mai multe declaraţii. El susţine că greşelile pe care le-a făcut echipa lui sunt inexplicabile. 

”Inexplicabile greşeli!”

”Am făcut foarte multe greşeli în jocul de astăzi, şi de poziţionare şi când am avut mingea. Dacă în prrima rerpiză am jucat bine, a doua le-a aparţinut în totalitate lor.

Inexplicabile greşeli. Am primit două goluri la fel, din centrări din lateral. La mijloc au pasat cu lejeritate, au dus mingea în margine şi şi-au creat multe ocazii. Când pierzi în minutul 92 e greu de explicat dar mă aşteptam la mai mult de la echipa mea. Nu putem juca decât o repriză, suntem obligaţi să jucăm două. În a doua repriză parcă ne-am blocat, am greşit tot, am dat ba în aut, ba la adversar.

Am spus că aveam mari aşteptări, au fost două săptămâni în care s-au pregătit foarte bine, dar când a venit examenul oficial am arătat bine doar o repriză, ceea ce e foarte puţin. Devine o situaţie grea, sunt foarte multe echipe, campionatul este foarte echilibrat, multe echipe la acelaşi număr de puncte.

În momentul de faţă trebuie să ne pregătim mult mai bine, să facem mult mai mult la antrenamente, să exersăm finalizarea, construcţia şi trebuie remediate problemele pe fază defensivă. Greşeli de poziţionare pe car ele învăţăm la copii şi juniori. Numai aşa putem avea rezultate pozitive”, a declarat Liviu Ciobotariu la finalul partidei.

 

În clasament, Sepsi ocupă locul 10, cu 20 de puncte, iar craiovenii sunt pe locul 14, cu 18 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele