Ultima oră
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare

Reacţia lui Marius Măldărăşanu, după ce a urcat pe loc de play-off. ”Am albit la Sibiu. Am câştigat unele meciuri pe final, dar am şi pierdut”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 23 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21502756/1/rapid-bucuresti-fc-hermanstadt-superliga-superbet-16-02-2024-1.jpg

Hermannstadt a învins pe teren propriu, scor 1-0, gruparea FCU Craiova, în primul meci al etapei a 27-a din Superligă. Sibienii sunt pe loc de play-off.

Marius Măldărăşanu a declarat că a trăit intens ultima perioadă la Hermannstadt, datorită meciurilor dramatice oferite de elevii săi.

”Am albit la Sibiu. Am câştigat unele meciuri pe final, dar am şi pierdut. Au jucat cu încredere, nouă asta ne trebuie. Când jucăm cu încredere putem bate pe oricine. Meritam victoria şi nu sunt subiectiv.

Am avut situaţii multe de a marca şi chiar era păcat. Fonseca trebuie să lucreze la agresivitate, mă bucur mult pentru el. Toţi cei care au intrat au venit cu un plus. Prima repriză a fost foarte bună, ei n-au ajuns aproape deloc la poartă.

Da, n-am avut ocazii, dar am fost peste ei. Ne batem până la ultima etapă, nu înseamnă că dacă am bătut azi suntem în play-off”
, a declarat Măldărăşanu, la final de meci.

Hermannstadt e pe loc de play-off, al şaselea, cu 37 de puncte. FCU Craiova a bifat a cincea înfrângere din acest an şi, cu 30 de puncte, este pe locul 12.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele