Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Reacţia lui Mihai Rotaru, după ce Universitatea Craiova a ratat şi Cupa României. "De mâine, de poimâine trebuie să facem calculele”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20704884/1/bb.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat, joi, în finala Cupei României, trecând în semifinale de Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului. În tur, scorul a fost 2-1 pentru Sepsi, la Sfântu Gheorghe, iar joi seară, în retur, tot Sepsi s-a impus cu scorul de 1-0. Golul a fost marcat de Ştefănescu, în minutul 66.

În cealaltă semifinală, FC Voluntari a trecut de FC Argeş, scor 2-0 în tur şi scor 1-0 în retur.

Pentru olteni este un sezon ratat, după ce au ieşit din calculele pentru titlu, trupa lui Reghecampf nu va lua nici Cupa, deşi a avut un culoar bun. Finanţatorul Mihai Rotaru a dezvăluit că urmează să fie luate un set de măsuri rapide.

"De mâine, de poimâine trebuie să facem calculele. N-a existat niciun obiectiv în contract (n.r. – cu Laurenţiu Reghecampf), dar obiectivele sunt cele impuse în cadrul grupului. Nu neapărat reziliem contractul dacă nu ne calificăm în finala Cupei sau în cupele europene. Poate e vina noastră, a celor din partea administrativă.

Trebuie să stăm, în linişte, să vedem unde am greşit. Facem o analiză, sperăm să ne calificăm în preliminariile Conference League. O să avem un meci foarte greu, cu Sepsi, cu Botoşani sau cu Rapidul. Acum, jucătorii şi antrenorii nu mai au vacanţă chiar deloc.

Cu siguranţă, avem un lot cu care putem câştiga campionatul. Dar asta nu înseamnă că nu ne dorim în permanenţă să fim mai buni, să avem mai multe soluţii. Sunt anumite poziţii unde nu avem două soluţii apropiate ca valoare"
, a declarat Rotaru, pentru Digi Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri