Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Reacţia lui Mihai Stoica după ce Spania a fost eliminată de Maroc la Cupa Mondială. ”Cum se zice blestem în germană?”

CM 2022 Publicat de Ovidiu Neacşu pe 6 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39606/20942377/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

Maroc a produs o surpriza imensă şi s-a calificat în ”sferturile” Cupei Mondiale, după ce Bono a apărat două penalty-uri. Spania a încheiat la egalitate, 0-0, duelul cu ”leii din atlas”, după cele 120 de minute şi a pierdut 3-0 la loviturile de departajare. Niciun jucător al ”Furiei Roja” nu a marcat de la punctul cu var.

Mihai Stoica i-a taxat pe iberici imediat după ce au fost eliminaţi şi a postat un mesaj ironic pe contul său de Facebook: ”Cum se zice blestem în germană?”. Managerul lui FCSB făcea referire la faptul că ”Furia Roja” ar fi pierdut intenţionat în faţa Japoniei, 2-1, pentru a-i împiedica pe nemţi să ajungă în faza ”optimilor” Cupei Mondiale.

Presa din Spania a considerat că Luis Enrique şi-ar fi dorit ca naţionala sa să piardă duelul cu niponii pentru a evita un duel cu Croaţia şi un eventual duel cu Brazilia.

mail-share icon Email
viewscnt

CM 2022

Ultimele articole Toate articolele