Ultima oră
LIVE VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 0-1, în direct la Prima Sport 1! Deschidere rapidă de scor LIVE VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 0-1, în direct la Prima Sport 1! Deschidere rapidă de scor
A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern
Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre” Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre”
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025
Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită

Reacţia lui Mihai Teja, după victoria cu Chindia. Ce jucător propune la naţionala de tineret

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 1 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19408647/1/teja.jpg

FC Voluntari a câştigat pe teren propriu contra celor de la Chindia, care l-a avut prima dată pe banca tehnică pe Emil Săndoi, ce l-a înlocuit la începutul săptămânii pe Viorel Moldovan.

La final, Mihai Teja a declarat:

Mă bucur că jucătorii au încredere, că reuşim să câştig. Am venit de departe, am câştigat puncte, erau vitale pentru noi. Mai avem şapte meciuri de disputat, mai avem de muncă, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ.

Trebuie să nu mai facem greşeli, să fim perfecţi. Nu am făcut un meci extraordinar, se adună oboseală, jucăm din trei în trei zile, dar importante sunt punctele. Urmează meciul cu Viitorul, cea mai bună echipă din play-out”, a declarat Mihai Teja, la finalul disputei cu Chindia.

De asemenea, antrenorul ilfovenilor l-a lăudat pe Ion Gheorghe, marcatorul primului gol, fotbalist în mare formă, pe care l-a propus la naţionala U-21:

Cu siguranţă că Ion Gheorghe l-a impresionat pe Adi Mutu, el mereu s-a interesat de jucătorii U21 de la noi, discutăm tot timpul, încercăm să avem o colaborare bună. Avem soluţii, sunt jucători, Măţan, Paşcanu, Ion Gheorghe, a intrat şi Lazăr azi”, a concluzionat acesta.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele