Ultima oră
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”

Reacţia preşedintelui federaţiei franceze după Paris FC - Lyon: ”Deplâng incidentele dezastruoase!”

Olympique Lyon Publicat pe 18 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38300/20512812/1/ffffr.jpg

Preşedintele federaţiei franceze de fotbal, Noel Le Graet, a deplâns incidentele dezastruoase de la Paris FC - Lyon, din Cupa Franţei.

"Noi aşteptăm mai multe elemente înainte de a comunica. Incidentele sunt dezastruoase. Am luat cunoştinţă de mesajul ministrului Roxana Mărăcineanu, sunt total de acord cu ea. Luni, toată lumea se va reuni pentru a discuta această problemă", a spus Le Graet.

Ministrul delegat al Sportului din Franţa, Roxana Mărăcineanu, i-a transmis un mesaj preşedintelui federaţiai franceze Noël Le Graët, în care cere acţiuni ferme după incidentele de la meciul din Cupa Franţei, dintre Paris FC şi Olympique Lyon.

Potrivit L'Equipe, Mărăcineanu şi-a exprimat nemulţumirea că astfel de incidente au avut loc şi a cerut luare de măsuri ferme cât mai curând.
 
L'Equipe notează că luni ar putea avea loc reunirea Comisiei de Disciplină, care să decidă sancţiunile privind acest meci.

Meciul Paris FC - Olympique Lyon din Cupa Franţei a fost întrerupt definitiv la pauză din cauza incidentelor violente din tribune.

La trei săptămâni de la oprirea meciului dintre OL şi Olympique Marseille din Ligue 1, după ce Dimitri Payet a fost lovit de o sticlă aruncată din tribună, o nouă întâlnire a formaţiei din Lyon a trebuit să fie abandobată, cea de vineri, de pe Stadionul Charlety. Incidentele au izbucnit la scurt timp după ce jucătorii din Ligue 1 au egalat, prin Moussa Dembele 44', formaţia din liga a doua, în etapa a IV-a, a 32-imilor de finală ale Cupei Franţei.

Problemele au fost provocate de suporterii echipei din Lyon, care i-au atacat pe fanii gazdelor, provocând mişcări de mulţimi în tribune, invadarea terenului şi intervenţia poliţiei. După pauză, ambele echipe au revenit pe teren, dar arbitrul a decis să amâne lovitura de start a reprizei secunde. După 50 de minute de aşteptare şi după negocieri în culise, crainicul stadionului, însoţit de Pierre Ferracci, preşedintele Paris FC, a apărut în faţa publicului pentru a anunţa că meciul a fost definitiv oprit.

Sancţionată cu retragerea unui punct în campionat, după incidentul de pe Groupama Stadium, OL este din nou în faţa ameninţării unei sancţiuni sportive. Clubul lui Jean-Michel Aulas, el însuşi suspendat cinci jocuri, dar prezent în tribunele Stadionului Charlety, riscă să fie descalificat din competiţie. Comisia de disciplină a Federaţiei Franceze de Fotbal (FFF) va trebui să ia rapid decizia, din moment ce 16-imile de finală sunt programate în 2 şi 3 ianuarie 2022.

Partida dintre Paris FC, o echipă care luptă pentru promovarea în primul eşalon, şi titrata Olympique Lyon a fost "sold out". Cu acest prilej, este foarte probabil să fi fost doborât un record de audienţă pe Charlety (20.000 de locuri). Recordul anterior la un meci al grupării din Ile-de-France, 14.653 de spectatori, datează din 21 mai 2019, în play-off-ul pentru Ligue 1, disputat împotriva echipei Lens (1-1, 4-5 la lovituri de departajare).

mail-share icon Email
viewscnt

Olympique Lyon

Ultimele articole Toate articolele