Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Reacţia Simonei Halep după victoria de la WTA Dubai: ”Imaginea de ansamblu este destul de bună pentru primul meci aici”

Tenis Publicat pe 14 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20604281/1/profimedia-0590921704.jpg

Simona Halep s-a declarat mulţumită de evoluţia ei în primul meci disputat după Australian Open, împotriva americancei Alison Riske, la Dubai.

"A fost special să joc din nou aici, am amintiri frumoase după ce am câştigat de două ori acest turneu, ceea ce-l face foarte special. Este întotdeauna o plăcere să joc în faţa voastră, vă mulţumesc! Am şi o parte a familiei în public, aşa că sunt foarte fericită să fiu aptă şi să joc un tenis bun. M-am simţit încrezătoare cu serviciul azi, m-a ajutat mult în momentele importante, cred că imaginea de ansamblu este destul de bună pentru primul meci aici.

Ea este întotdeauna o adversară dificilă, dar ştiu ce trebuie să joc. Am fost concentrată, am făcut tot ce a trebuit să fac şi sunt foarte fericită să merg mai departe. (n.r. - despre faptul că s-a calificat fără antrenor) Este doar primul meci, vom vedea în viitor, dar pot spune că mă bucur de libertate şi mă concentrez doar pe treaba mea, atât", a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Simona Halep, locul 23 WTA, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de categorie WTA 500 de la Dubai, după ce a întrecut-o, luni, în primul tur, cu scorul de 6-2, 6-4, pe americanca Alison Riske, locul 53 WTA.

Halep va juca în optimi cu învingătoarea partidei dintre Elena-Gabrilea Ruse, locul 59 WTA, venită din calificări, şi spaniola Paula Badosa, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 3, care va avea loc marţi.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele