Ultima oră
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale
 Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei” Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei”
FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara
Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras
Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A

Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A

Reacţie dură după ce Lionel Messi a câştigat premiul FIFA The Best 2022: ”Pentru mine a fost o glumă această gală”

Staruri din fotbal Publicat de Emanoil Ursache pe 1 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/21038191/1/profimedia-0668822285.jpg

Toni Kroos a catalogat gala FIFA The Best 2022 drept una ciudată, motiv pentru care niciun jucător de la Real Madrid nu a fost prezent la evenimentul organizat de forul internaţional.

Toni Kroos se aştepta să câştige Lionel Messi

Mijlocaşul german al ”albilor” a fost totuşi de părere că este normal ca prestaţiile de la Cupa Mondială din Qatar, organizată anul trecut, să conteze în acordarea premiilor. De aceea, Kroos nu a fost surprins de faptul că Lionel Messi a fost ales cel mai bun fotbalist al lumii.

“Într-un an în care s-a organizat Cupa Mondială, este normal ca acest turneu să aibă un rol important atunci când vine vorba despre premii. Messi s-a remarcat la Cupa Mondială. Aşa că n-a fost o surpriză pentru mine că el a primit trofeul.

A fost o gală ciudată. De aceea, lumea s-a uitat în van şi n-a văzut pe cineva de la Real Madrid la acest eveniment.”, a declarat Toni Kroos, potrivit Marca.

Felix Kroos, mai aspru decât fratele său

O reacţie mult mai dură a avut-o fratele său, Felix Kroos, care a catalogat gala FIFA The Best 2022 ca fiind o glumă. Felix Kroos consideră că premiul pentru cel mai bun fotbalist al lumii ar trebui acordat pentru prestaţiile din întregul an 2022.

În opinia sa, Balonul de Aur Karim Benzema este cel care merita să câştige trofeul, ci nu Lionel Messi, despre care a spus că nu a fost remarcabil în restul anului trecut. Fostul fotbalist, în prezent antrenor la Union Berlin U19, a considerat o glumă şi alegerea lui Emiliano Martinez drept cel mai bun portar al lumii.

“Poate că Messi a fost cel mai bun de la Cupa Mondială, dar vorbim aici despre tot anul, aşa ar trebui să se acorde premiul. Nu cred că Messi a fost remarcabil în restul anului. Pentru mine este clar că Benzema trebuia să câştige, după toate realizările pe care le-a avut în 2022.

A fost o glumă şi faptul că portarul Argentinei a fost desemnat cel mai bun din lume. Nimeni nu-l ştia înainte de Cupa Mondială şi s-a remarcat doar la acest turneu. În plus, în afară de finală, când a reuşit câteva parade, nici nu cred că a fost cel mai bun portar pe toată durata turneului.

În concluzie, pentru mine a fost o glumă această gală.”, a comentat Felix Kroos, conform sursei citate.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri