Ultima oră
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris

Reacţie orgolioasă din tabăra UTA-ei după victoria cu Botoşani: ”Am arătat că suntem o echipă mare!”

UTA Arad Publicat pe 31 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/19571306/1/cip-6139.jpg

Neluţ Roşu, mijlocaşul UTA-ei, a avut o tresărire de orgoliu după ce ”Bătrâna Doamnă” s-a impus, scor 2-3, în deplasarea de pe terenul Botoşaniului iar nou-promovata a avut o evoluţie solidă în faţa echipei care a terminat pe locul 4 ediţia precedentă din Casa Liga 1.

”Am venit aici ca să câştigăm. Am arătat că suntem o echipă mare, nu mică aşa cum spun unii. UTA are tradiţie, are jucători buni.”, a reacţionat mijlocaşul UTA-ei, Neluţ Roşu, la finalul victoriei cu Botoşani.

Întrebat dacă antrenorul Laszlo Balint a fost supărat pentru evoluţia la pauză a elevilor săi, Neluţ Roşu a explicat cum au stat lucrurile: ”Nu era supărat, era normal să ne atragă atenţia cu unele lucruri. Cred că după marcarea primului gol am intrat într-o degringoladă. Ne bucurăm că am reuşit să ieşim montaţi de la pauză. Ne pare rău că, în această perioadă, nu am reuşit să avem suporterii alături de noi. Le dedicăm victoria.”

Formaţia FC Botoşani a fost învinsă, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a noua din Casa Liga I.

Au marcat Keyta 27’ (penalti) şi Florescu 33’ (penalti) pentru gazde, respectiv Morar 4’, 72’ şi Erico 48’ pentru oaspeţi.

În minutul 48, după golul de 2-2, tehnicianul gazdelor, Marius Croitoru, a fost eliminat.

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele