Ultima oră
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de la 11 metri VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de la 11 metri
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"

Reacţiile lui Ancelotti şi Xavi, după ”El Clasico” Barcelona - Real Madrid. Antrenorul învinşilor a surprins

Real Madrid Publicat pe 20 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21066845/1/ancelotti.jpg

Antrenorul Carlo Ancelotti nu consideră că Real Madrid a pierdut titlul de campioană a Spaniei după eşecul cu FC Barcelona, scor 1-2. Italianul crede că madrilenii încă mai au şanse şi afirmă că vor da totul până la finalul sezonului. ”El Clasico” a fost în direct pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro.

Suntem trişti, afectaţi... Dar mândri de meciul pe care l-am avut. Dar vom câştiga ceva până la sfârşitul sezonului, fiţi siguri de asta. Jocul era complet. Nu l-am câştigat din cauza unui ofsaid despre care am îndoieli.

Dar meciul este pierdut şi ne întoarcem la Madrid. Este campionatul pierdut? Nu. Mai sunt meciuri. Va fi şi mai greu, dar această înfrângere nu înseamnă că nu vom juca meciurile care ne-au mai rămas în La Liga, vom da totul", a spus Ancelotii.

De partea cealaltă, Xavi a afirmat că FC Barcelona nu se poate considera deocamdată campioană, dar a făcut un pas mare în acest sens.

"Încă nu ne simţim campioni, dar am făcut un pas important. Am făcut multe puncte. Sunt foarte mulţumit, am meritat victoria, am fost mai buni. Anul trecut, Real Madrid avea 15 puncte în faţa noastră, acum avem noi 12.

Am fost solizi în apărare, dar am făcut un joc bun şi în atac", a spus tehnicianul catalanilor.

Barcelona a câştigat, duminică seară, pe Camp Nou, scor 2-1, meciul cu Real Madrid, din etapa a 26-a a campionatului Spaniei. Catalanii ocupă primul loc în clasament, cu 68 de puncte, urmată de Real Madrid, care are 56 de puncte.

Barcelona, victorie în prelungiri! 

”El Clasico” a început cu Real Madrid în atac, iar golul a picat în minutul 9, atunci când Vinicius Jr a centrat, iar Araujo a deviat cu capul în propria poartă, prinzându-l pe Ter Stegen pe picior greşit. Gazdele au egalat la ultima fază a primei reprize, în minutul 45, la şutul plasat, din careu, al lui Sergi Roberto.

Madrilenii au înscris prin Marco Asensio, în minutul 81, dar golul a fost anulat pentru ofsaid la Asensio, după consultarea VAR. Gazdele au dat lovitura în minutul 90+2. Lewandowski a pasat cu călcâiul pentru Balde, acesta a trimis pentru Kessie şi francezul a înscris golul victoriei.

Echipele de start:

  • Barcelona: ter Stegen – Araujo, Kounde, Christensen, Balde – Roberto, Busquets, de Jong – Raphinha, Lewandowski, Gavi
    Rezerve: Pena, Tenas – Alarcon, Alba, Alonso, Fati, Garcia, Kessie, Torre, Torres
    Antrenor: Xavi
  • Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Rudiger, Fernandez – Modric, Camavinga, Kroos – Valverde, Benzema, Vinicius
    Rezerve: Lopez, Lunin – Asensio, Ceballos, Diaz, Hazard, Lucas, Mendy, Odriozola, Rodrygo, Tchouameni,Vallejo
    Antrenor: Carlo Ancelotti

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele