Ultima oră
Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”

Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”
Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr

”Real confirmă oferta de 160 de milioane de euro pentru Mbappe”. Ultimele informaţii din Spania

Real Madrid Publicat pe 25 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20372437/2/mbappe-psg.jpg

Clubul Real Madrid i-a făcut marţi seară o ofertă de 160 de milioane de euro grupării Paris Saint-Germain pentru Kylian Mbappe. Deocamdată, clubul PSG rămâne inflexibil, informează TalkSport şi El Chiringuito.

Real Madrid confirmă că i-a făcut o ofertă clubului PSG pentru Mbappe de 160 de milioane de euro şi că a solicitat să poată discuta cu jucătorul sau cu reprezentanţii acestuia”, a precizat El Chiringuito. Mbappe are contract cu PSG până în iunie 2022.

Până să-l ia pe Mbappe, Real Madrid a anunţat, marţi, prelungirea contractului mijlocaşului uruguayan Federico Valverde până în 2027. Precedentul contract al lui Valverde era valabil până în 2025. În sezonul trecut el a ratat 19 meciuri din cauza accidentărilor şi după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19.

Real Madrid a terminat la egalitate, scor 3-3 (1-0), meciul disputat, duminică, în deplasare, cu Levante, în etapa a II-a a campionatului spaniol de fotbal LaLiga.

După acest semieşec, Real a ratat posibilitatea de a urca pe locul 1 în clasament. Lider este Atletico Madrid, cu şase puncte, echipă urmată de Real Madrid, Barcelona, Mallorca şi Valencia, cu câte patru puncte.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele