Ultima oră
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”
VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri” VIDEO | Laszlo Balint are un final de sezon complicat. ”Ne pare foarte rău că i-am supărat pe suporteri”
VIDEO | Tensiuni mari la Petrolul. Fanii nu au digerat eşecul cu Botoşani şi i-au băgat în şedinţă pe jucători VIDEO | Tensiuni mari la Petrolul. Fanii nu au digerat eşecul cu Botoşani şi i-au băgat în şedinţă pe jucători

Real Madrid a ieşit la atac după egalul cu Manchester City: ”Se simte ca o înfrângere!”

Real Madrid Publicat pe 10 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21553889/1/profimedia-0863735044.jpg

Real Madrid a încheiat la egalitate, scor 3-3, cu Manchester City, în prima manşă a sferturilor Ligii Campioniilor.

Goluri de excepţie, un scenariu ireal, dar niciun învingător la capătul unei prime etape istorice între Real Madrid şi Manchester City (3-3). Încă înfruntate înainte de o finală la care mulţi observatori au visat, ultimele două campioane europene au oferit un spectacol magnific pe stadionul Bernabeu, martor la lovituri de geniu pe tot parcursul meciului.

Pentru City au marcat Silva (2), Foden (66) şi Gvardiol (71). Real a revenit prin Eduardo Camavinga (12), Rodrygo (14) şi Valverde (79).

La finalul meciului, Pep Guardiola a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul spaniol susţine că este foarte greu să controlezi totul împotriva lui Real Madrid. 

La finalul meciului, Federico Valverde a oferit mai multe declaraţii. El susţine că acest egal se simte ca o înfrângere. 

”Se simte ca o înfrângere!”

”Golul îţi dă un pic de încredere pentru retur. Acest egal se simte ca anul trecut, se simte ca o înfrângere. Fanii au fost alături de noi în fiecare minut, toţi am tras pentru acelaşi obiectiv.

Ne-am odihnit puţin şi ăsta a fost un lucru rău. Am încetat să presăm puţin pentru că eram obosiţi, iar ei au jucători foarte buni. Trebuie să avem ”foamea” de a merge mai departe!”, a declarat Federico Valverde, citat de Marca.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele