Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

Real Madrid a recuperat doi jucători pentru finala cu Al-Hilal. Carlo Ancelotti anunţă în continuare probleme de lot

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 8 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21011612/1/ancelotti-2023.jpg

Real Madrid a învins miercuri, la Rabat, scor 4-1, formaţia egipteană Al-Ahly, în semifinalele Cupei Mondiale a Cluburilor. ”Galacticii” au ratat un penalty.

Cei de la Real au evut emoţii până în ultimele minute, când au marcat de două ori. Carlo Ancelotti a explicat la finalul partidei că a fost un succes obţinut greu, deoarece elevii săi au fost puşi la multe încercări în a doua repriză.

Tehnicianul a punctat şi faptul că gruparea iberică are probleme de lot, însă e posibil ca pentru finala de duminică să revină Militao şi Benzema.

”Am suferit un pic în repriza secundă, aşa cum este normal într-o semifinală de Cupă Mondială. Militao şi Benzema vin mâine aici.

Courtois va reveni împotriva Osasunei, însă Arribas nu a avut nevoie de mult timp pentru a marca un gol”
, a declarat Ancelotti, pentru cei de la Relevo.

În finala Cupei Mondiale a Cluburilor, sâmbătă, 11 februarie, Real Madrid va înfrunta echipa saudită Al-Hilal.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele