Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Real Madrid ar fi găsit succesorul lui Modric, susţine presa italiană. Despre cine e vorba

Real Madrid Publicat pe 11 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20702894/1/luka-modric.jpg

Cotidianul italian Il Mattino îşi doreşte ca Real Madrid să-şi adauge serviciile lui Fabian Ruiz, pentru a-l face succesorul lui Luka Modric.

Mijlocaşul spaniol în vârstă de 26 de ani este sub contract cu Napoli până în 2023. Carlo Ancelotti s-ar fi întâlnit cu preşedintele napolitan pentru a discuta despre un viitor transfer.

Tehnicianul italian va găsi apoi un jucător pe care l-a pregătit în ultimul său sezon în Serie A. Antrenat la Betis, Fabian Ruiz joacă la Napoli din 2018.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele