Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Real Madrid e supercampioana Spaniei! Modric şi Benzema au marcat golurile victoriei cu Bilbao, scor 2-0

La Liga Publicat pe 16 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20555454/1/rma.jpg


Real Madrid a câştigat Supercupa Spaniei, duminică seară, după 2-0 în finala jucată cu Athletic Bilbao în Arabia Saudită, la Riyadh.
 
Venită după victoria-thriller din El Clasico, echipa lui Carlo Ancelotti a avut emoţii doar în minutul 11, când David Alaba a respins cu mâna şutul lui Inaki Williams, dar arbitrul Cesar Soto Grado a lăsat jocul să continue. Apoi, galacticii au pus stăpânire pe joc, iar Casemiro l-a testat de două ori pe Unai Simon, mai întâi cu un şut plasat, apoi cu o lovitură de cap, din corner.
 
În minutul 38, Rodrygo a intrat în careul advers, apoi a pasat perfect pentru Luka Modric, iar fostul Balon de Aur a deschis scorl cu un şut superb, care l-a lăsat fără şanse pe Simon. Cu Bilbao incapabilă să ofere o replică pe măsură, Realul şi-a văzut de treabă, iar golul aducător de linişte a venit în minutul 52, când VAR-ul a dictat penalty după un şut al lui Benzema în mâna lui Alvarez, iar golgheterul francez l-a transformat printr-o execuţie în plasa laterală.
 
Cum Athletic a avut primul moment periculos abia în minutul 76, la o lovitură de cap a lui Raul Garcia trimisă pe lângă poarta lui Courtois, lucrurile au mers lin pentru trupa de pe "Santiago Bernabeu". Până în minutul 87, când Militao a făcut henţ şi a fost eliminat, bascii au primit penalty, dar acelaşi Raul Garcia nu a reuşit să-l învingă pe Courtois de la punctul cu var, alegând o execuţie pe centrul porţii şi permiţându-i belgianului să se remarce.

Real - Athletic Bilbao s-a terminat 2-0, suficient pentru ca trupa din capitala Spaniei să-şi treacă în palmares a 12-a Supercupă din istorie.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele