Ultima oră
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Real Madrid i-a găsit înlocuitor lui Karim Benzema! UPDATE: Joselu, prezentat de spanioli

Real Madrid Publicat pe 19 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21213564/3/joselu-real-madrid-atacant.jpg

UPDATE: Real Madrid a oficializat aducerea lui Joselu (30 de ani), sub formă de împrumut de la Espanyol Barcelona. Acordul e valabil pentru un sezon, până în vara lui 2024. Astfel, el s-a întors la clubul unde a jucat între 2011 şi 2012 şi se reîntâlneşte cu cumnatul şi prietenul său, Dani Carvajal.

Sezonul trecut, pentru clubul catalan, Joselu a marcat de 17 ori şi a oferit patru pase decisive în 38 de partide.

Real Madrid şi Espanyol au ajuns la un acord pentru împrumutul jucătorului Joselu pentru un an, cu opţiune de cumpărare la finalul sezonului.

Joselu s-a alăturat academiei de tineret a lui Real Madrid la vârsta de 20 de ani şi a jucat două sezoane pentru Castilla, debutând la prima echipă în 2011. Joselu este un internaţional spaniol, care tocmai a câştigat Liga Naţiunilor 2023 cu ţara sa", a anunţat Real Madrid.

 


Informaţiile iniţiale 

Atacantul echipei Espanyol Barcelona, Joselu Mato (33 de ani), ar urma să semneze cu Real Madrid, anunţă presa spaniolă.

El a devenit internaţional în acest sezon, marcând două goluri la prima sa selecţie împotriva Norvegiei, şi a făcut senzaţie în La Liga, marcând 16 goluri în 33 de meciuri.

Aceste statistici îl fac al treilea cel mai bun marcator din campionatul spaniol, după Robert Lewandowski şi Karim Benzema.

Karim Benzema ar fi tentat să plece în Arabia Saudită, conform unor informaţii apărute în presă

După transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr la sfârşitul anului 2022 şi ipoteza ca Lionel Messi să meargă la Al-Hilal, francezul Karim Benzema ar putea ajunge în Orientul Mijlociu în sezonul următor, scrie lefigaro.fr.

Potrivit presei spaniole, jucătorul format la Olympique Lyon analizează în prezent o ofertă saudită. Este ceea ce bănuieşte şi Real Madrid, care credea că acesta va mai rămâne o perioadă în capitala Spaniei.

Oferta anunţată este de 200 de milioane de euro pe doi ani. La rândul său, Real urmăreşte mai multe opţiuni pe postul de număr 9 pentru a-şi întări echipa pentru sezonul viitor. Roberto Firmino şi Harry Kane se numără printre numele monitorizate îndeaproape.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele