Ultima oră
Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta” Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta”
Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024 Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024
Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească” Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească”
Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul” Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul”
Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden
Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron” Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron”

Real Madrid îl vrea pe Riyad Mahrez! Transferul algerianului depinde însă de o plecare de pe Santiago Bernabeu

Real Madrid Publicat pe 10 sep 2020
mail-share icon Email

 

Real Madrid este interesată de extrema dreaptă a celor de la Manchester City, Riyad Mahrez, anunţă Footmercato.

Fotbalistul algerian este dorit la Real Madrid în locul lui Gareth Bale, în cazul în care campioana Spaniei reuşeşte să îl vândă pe internaţionalul galez în această vară.

Conform sursei amintite, Real Madrid ar fi luat deja legătura cu apropiaţii lui Mahrez, însă discuţiile vor avansa doar dacă Bale va pleca de pe Santiago Bernabeu.

În vârstă de 29 de ani, Mahrez mai are contract cu Manchester City până în vara anului 2023. 94 de meciuri, 25 de goluri şi 28 de pase decisive a strâns algerianul în tricoul "cetăţenilor", care l-au adus de la Leicester City, în urmă cu doi ani, pentru 68 de milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele