Ultima oră
Dan Şucu s-a înţeles cu viitorul antrenor! Când ar urma să fie prezentat Dan Şucu s-a înţeles cu viitorul antrenor! Când ar urma să fie prezentat
Jesus Navas a semnat pe viaţă Jesus Navas a semnat pe viaţă
Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”

Real Madrid, plan pentru transferul lui Kylian Mbappe. UPDATE: Cât i se oferă PSG-ului

PSG Publicat de Ovidiu Neacşu pe 30 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21268458/1/profimedia-0784400929.jpg

Kylian Mbappe e tot mai aproape de Real Madrid, după ce a refuzat oferta incredibilă a lui Al-Hilal şi prelungirea contractului cu PSG, până în vara lui 2025.

Atacantului francez îi expiră înţelegerea cu parizienii vara viitoare şi aceştia sunt siguri că jucătorul vrea să semneze liber de contract cu Real Madrid, dar nu vor să lase să se întâmple aşa ceva.

PSG i-a setat preţul la 250 de milioane de euro, iar Faiza Lamary, mama şi agentul lui Kylian Mbappe, i-a anunţat pe madrileni despre suma astronomică pe care clubul madrilen ar trebui să o achite, informează cotidianul spaniol Marca.

UPDATE: Conform ultimelor informaţii din presa internaţională, Real Madrid se pregăteşte să ofere şi un jucător la schimb, pentru ca suma de bani să fie mai mică. Spaniolii îl includ în afacere şi pe Aurelien Tchouameni, iar astfel ar trimite în conturile parizienilor şi cel mult 230 de milioane de euro. 

Rămâne de văzut dacă PSG-ul va fi de acord cu aceste detalii. 

Tchouameni a fost o ţintă pentru PSG încă dinainte să plece din Ligue 1, însă Mbappe nu a putut să îl convingă să rămână în Franţa la acel moment.

Fostul jucător al lui AS Monaco nu a avut un început uşor pe Santiago Bernabeu, dar e hotorât să continue şi în această vară. Pentru a-l aduce pe Kylian Mbappe, Real Madrid ar putea să îşi sacrifice una dintre nestametele de la mijlocul terenului, iar Tchouameni e cel mai tentant”, a spus Jonathan Johnson, jurnalist CBS.


Starului de 24 de ani i se promisese un bonus de 130 de milioane de euro în cazul în care ar fi venit liber de contract, a dezvăluit Marca, dar acest bonus nu va mai fi valabil în cazul în care Real Madrid va trebui să plătească pentru a-l aduce.

Mbappe se gândeşte doar la Real Madrid

Mbappe a avut o ofertă incredibilă din punct de vedere financiar de la gruparea saudită Al-Hilal, care i-a oferit lui PSG 300 de milioane de euro şi 700 de milioane de euro într-un singur an francezului. Atacantul este cu gândul doar la venirea la Real Madrid, astfel că a refuzat oferta incredibilă a saudiţilor.

Marca a anunţat că Real Madrid speră să poată negocia suma de transfer şi să o reducă la 225 - 230 de milioane de euro. Chiar şi aşa, Kylian Mbappe ar deveni cel mai scump transfer din istoria fotbalului, peste Neymar care a fost adus în vara lui 2017 de la Barcelona, după ce PSG a plătit clauza sa de reziliere de 222 de milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele