Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Real Madrid pregăteşte oportunist un transfer ”galactic”! ”Los Blancos” i-au găsit urmaşul lui Karim Benzema

Real Madrid Publicat pe 20 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21025519/1/profimedia-0728595707.jpg

Real Madrid încearcă să dea o lovitură pe piaţa transferurilor şi să profite de situaţia în care a ajuns Juventus Torino, penalizată cu 15 puncte în Serie A.

”Galacticii” sunt interesaţi să îl achiziţioneze pe Dusan Vlahovic, potrivit publicaţiei spaniole AS.com, iar mutarea se poate produce în perioada următoare de transferuri de vară.

Carlo Ancelotti este interesat de aducerea vârfului sârb, în condiţiile în care Real se bazează doar pe Karim Benzema pe poziţia de atacant central, iar starul francez a avut probleme destul de dese cu accidentările în ultima vreme.

Dusan Vlahovic a fost transferat de la Fiorentina de Juventus în luna ianuarie din 2022. ”Bătrâna Doamnă” achita, la acea vreme, o sumă impresionantă: 81.6 milioane de euro. De atunci, Vlahovic a marcat 19 goluri pentru Juventus în 42 de meciuri oficiale şi le-a oferit colegilor săi 5 pase decisive.

80 de milioane de euro este cota de piaţă estimată de site-ul de specialitate Transfermarkt pentru Dusan Vlahovic. La doar 23 de ani, el a marcat deja 10 goluri în 19 meciuri pentru naţionala Serbiei.

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele