Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Real Madrid renunţă la trei jucători după eşecul din acest sezon. ”Lista neagră” a lui Carlo Ancelotii

Real Madrid Publicat pe 19 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21129637/1/ancelotti.jpg

Real Madrid încheie sezonul actual fără mari realizări, fără titlu în Spania şi fără Liga Campionilor. Se pregăteşte pentru strategia din vară, iar deocamdată sunt trei jucători puşi pe lista plecărilor lui Carlo Ancelotti. Presa iberică a anunţat numele fotbaliştilor care se vor despărţi de Real Madrid.

Formaţia din capitala Spaniei vrea să formeze un lot solid pentru stagiunea care vine, când vrea să performeze în La Liga şi în Liga Campionilor, competiţii care se vor vedea pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro şi din vara lui 2023.

Andriy Lunin (24 de ani), Marco Asensio (27 de ani) şi Mariano Diaz (29 de ani) sunt jucătorii trecuţi la capitolul plecări, sub diverse forme, fie că nu mai sunt doriţi şi că nu pot face faţă la Real Madrid, fie că sunt doriţi de alte echipe.

La capitolul plecări, Lunin nu are loc de Courtois şi vrea să plece. Situaţia lui Nacho şi Ceballos nu este una clară, dar sunt şanse mari să rămână.

Nu acelaşi lucru se poate spune despre Asensio, care are oferte bune din Premier League, cu mult peste ce îi poate oferi Real Madrid. Mariano e OUT, iar Ferland Mendy are oferte care vor fi analizate”, notează AS.com, cu privire la situaţia anumitor jucători din lotul Realului.

Carlo Ancelotti rămâne la Real Madrid din vară

Real Madrid rămâne doar cu recordul lui Carlo Ancelotti în acest sezon de Liga Campionilor, care a devenit antrenorul cu cele mai multe meciuri în Liga Campionilor – 191. Ancelotti l-a depăşit pe Alex Ferguson, care are 190 de partide.

La finalul meciului retur cu Manchester City, Carlo Ancelotti a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul Realului a afirmat că are susţinerea preşedintelui şi va rămâne la echipă şi în sezonul viitor. 

”E timpul să ne gândim la sezonul viitor. E un eşec, se întâmplă în fotbal. Ce s-a întâmplat în această seară nu are logică. Uneori joci împotriva unui adversar mai bun. Au meritat să câştige, au fost superiori. Trebuie să învăţăm din acest eşec.

Nimeni nu se îndoieşte de mine. Preşedintele mi-a spus asta acum 15 zile când am discutat. Nu trebuie să facem o dramă. Lotul actual s-a descurcat foarte bine şi o va face la fel de bine şi anul viitor.

E un succes că am ajuns în semifinale. O să fiu aici, pentru a mă lupta să câştigăm Liga Campionilor”, a spus Carlo Ancelotti, citat de presa din Italia.

Finala Ligii Campionilor din sezonul 2022-2023 se va disputa la Istanbul, în 10 iunie, şi va opune echipa engleză Manchester City şi echipa italiană Inter Milano, în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro.

Este a cincea finală de Liga Campionilor din ultimii şase ani în care evoluează o reprezentantă a Angliei şi a doua finală pe care Manchester City o va disputa în aceeaşi competiţie, după cea pierdută în 2021, în faţa echipei Chelsea Londra, scor 0-1.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele