Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

Real Madrid s-a plictisit să mai aştepte. Plecarea lui Hazard, dată ca sigură în presa din Spania

Real Madrid Publicat pe 8 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20169715/1/eden-hazard.jpg

Eden Hazard (30 de ani) e văzut ca ”omul negru” din lotul Realului în acest moment. Pe lângă faptul că nu joacă nimic de când a fost adus de la Chelsea şi abia a ajuns la o condiţie fizică bună, belgianul şi-a pus fanii şi mai rău în cap după ce madrilenii au fost eliminaţi din Liga Campionilor.

Modul în care a tratat toată situaţia, preferând să facă glume cu foştii colegi de la Chelsea, a fost picătura care a umplut paharul, motiv pentru care, potrivit presei din Spania, Real Madrid i-a şi fixat preţul pentru care îl va da în vară. Este vorba de 50 de milioane de euro. O pierdere financiară importantă pentru fosta campioană a Europei, care poate fi catalogată drept o ”ţeapă” în toată regula.

Asta pentru că Hazard a aterizat la Madrid pentru 150 de milioane de euro! În doi ani, belgianul nu a prins decât 40 de meciuri, a marcat de patru ori şi a oferit şapte pase decisive. Cota sa de piaţă s-a prăbuşit în urma acestor statistici modeste, la 40 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Chelsea Londra s-a calificat în finala UEFA Champions League, după victoria cu Real Madrid în returul semifinalelor, scor 2-0, pe Stamford Bridge, în direct pe Look Sport+. Finala Ligii Campionilor, ediţia 2020-2021, este Manchester City – Chelsea şi se va juca pe 29 mai, pe stadionul olimpic Ataturk din Istanbul.

Timo Werner (28’) şi Mason Mount (85’) au înscris pentru Chelsea, care a ratat mai multe ocazii clare de gol.

După o primă repriză în care Real Madrid a ratat două ocazii mari prin Karim Benzema, ‘galacticii’ au fost de nerecunoscut în repriza a doua.

În partida tur a semifinalei, Real Madrid şi Chelsea au încheiat la egalitate, scor 1-1.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele