Ultima oră
 EXCLUISV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUISV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie

Real Madrid sau PSG? Kylian Mbappe a luat decizia finală pentru viitorul său!

PSG Publicat de Emanoil Ursache pe 13 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21094848/1/profimedia-0768205158.jpg

Eliminarea grupării PSG pentru al doilea an consecutiv din optimile Champions League a readus în spaţiul public discuţia despre posibila plecare a lui Kylian Mbappe de pe ”Parc des Princes”.

Kylian Mbappe, cu gândul la Champions League alături de PSG

Starul francez mai are contractul valabil cu PSG până în vara anului 2024, iar preşedintele lui Real  Madrid, Florentino Perez, poate să înceapă calculele pentru a-şi îndelini marele vis: aducerea lui Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu.

Totuşi, Mbappe continuă să se gândească pentru moment la câştigarea Champions League alături de Paris Saint-Germain.

”Sunt la PSG şi sunt sub contract. Următorul pas? Să câştigăm Champions League. Am ajuns deja în finală, în semifinale... am dat totul pentru a câştiga. Vreau să fac asta la PSG!”, a declarat Kylian Mbappe pentru emisiunea ”Tout le sport”.

202 goluri şi 96 de pase de gol a reuşit Kylian Mbappe (24 de ani) pentru PSG în 252 de meciuri oficiale. Mbappe este cel mai bun marcator din istoria parizienilor.

5 campionate a câştigat Kylian Mbappe în Ligue 1, dintre care 4 au fost cu PSG şi unul cu Monaco, echipa de la care a fost adus de parizieni pentru 180 de milioane de euro în vara anului 2018.

Sursa foto main: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele