Ultima oră
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale
 Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei” Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei”
FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara

Recomandare pentru fotbalistul dorit în această iarnă de FCSB. ”Eu aş spune că ar fi bine să mai stea un an la Sepsi”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 19 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20513543/1/academica-clinceni-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-liga-1-casa-pariurilor-19-11-2021.jpg

FCSB pregăteşte primul transfer al iernii. Ţinta este Nicolae Păun, un jucător foarte promiţător din Casa Liga 1.

Impresionat de randamentul lui Păun din ultima perioadă, finanţatorul FCSB crede că acesta e omul potrivit pentru una dintre cele trei poziţii de la mijlocul terenului, iar în ianuarie va face o ofertă concretă, după ce a apelat, deja, la impresarul Florin Vulturar pentru a iniţia primele contacte. Doar că Păun, un mijlocaş cu doar 27 de meciuri jucate la Sepsi, atrage interes şi din străinătate.

Fostul său antrenor de la Sepsi a vorbit despre calităţile fotbalistului şi a confirmat că interesul formaţiei din Capitală există de pe vremea când era la echipă.

”Mă bucur pentru Păun că a intrat în vizorul celor de la FCSB. Aflasem şi eu de interesul lor. Mă bucur, mai ales că băiatul a fost aproape să se lase de fotbal.

E un Busquets, bineînţeles păstrând proporţiile. Este inteligent în joc, vede bine jocul, pasează bine în regim de viteză şi de presiune, dar Bucureştiul e dur.

Eu aş spune că ar fi bine să mai stea un an la Sepsi, deşi e foarte matur în joc. Mai trebuie să acumuleze la partea fizică.

Este un băiat liniştit şi foarte cuminte, atipic stilului de fotbalist din prezent”,
a declarat Grozavu, pentru DigiSport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele