adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

Recorduri mondiale la atletism stabilite în ultima zi a anului 2021

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 1 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/20531612/1/taye.jpg

Etiopienii Ejegayehu Taye şi Berihu Aregawi au stabilit recorduri mondiale în proba de 5 kilometri, la Cursa dels Nassos din Barcelona, vineri, în ultima zi a anului 2021, informează World Athletics.

Taye, în vârstă de 21 de ani, a înregistrat timpul 14:19, iar Aregawi, 20 de ani, a încheiat cursa cu timpul 12:49.

La cursa de la Barcelona, concurenţii şi concurentele au pornit în acelaşi timp, astfel că Taye a putut să folosească unii dintre bărbaţii concurenţi ca pacemakers. Aragawi a avut un pacemaker în primul kilometru, dar apoi el şi-a menţinut singur ritmul.

La feminin, precedentul record, de 14:43, îi aparţinea sportivei din Kenya Beatrice Chepkoech, din data de 14 februarie 2021.

La masculin, recordul la 5 km îi aparţinea ugandezului Joshus Cheptegei, din data de 16 februarie 2020.

mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele