Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Red Bull, amendă de 7 milioane de dolari pentru nerespectarea plafonului bugetar în 2021

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 28 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20902368/1/red.jpg

Echipa de Formula 1 Red Bull a fost sancţionată cu o amendă de 7 milioane de dolari pentru nerespectarea plafonului bugetar în 2021.

În plus, echipei i s-a redus cu 10 la sută limita alocată testelor aerodinamice în tunelul de vânt şi simulărilor pe computer.

Federaţia Internaţională de Automobilism nu a decis şi ca Red Bull să piardă puncte pentru depăşirea minoră (cu 1,6 la sută) a plafonului bugetar. Drept urmare, echipa rămâne cu titlul mondial la piloţi câştigat de Max Verstappen anul trecut.

Red Bull este singura echipă care a depăşit plafonul bugetar stabilit în premieră în F1 pentru sezonul 2021 şi care a fost de 145 de milioane de dolari.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele