Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”

Red Bull Racing încinge atmosfera pe 10 septembrie la Bucureşti. Mesajul campionului din Formula 1, Max Verstappen pentru fanii români

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 4 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20804143/1/logo-red-bull-racing-show-run-bucharest-transparent.png

  • Red Bull Racing Show Run vine în România pe 10 septembrie, la Bucureşti
  •  Monopostul campion mondial RB7 va face spectacol pe străzile capitalei
  •  Intrarea la eveniment este liberă

Oracle Red Bull Racing face în premieră un pit stop la Bucureşti pentru un spectacol unic în faţa Palatului Parlamentului. Red Bull Racing Show Run aduce iubitorilor de motorsport din România o zi plină de adrenalină şi motoare turate. Un monopost de Formula 1, maşini de drift, o motocicletă de stunt riding – toate vor lua cu asalt străzile din Bucureşti luna viitoare, într-o adevărată atmosferă de festival.

Capitala României se alătură astfel unei liste selecte de locaţii în care spectacolul Red Bull a prins viaţă în ultimii ani: Dallas, Tokyo, Mexico City, Belfast, Copenhaga, Jedah. Spectacol Red Bull Racing în ziua premergătoare Marelui Premiu al Italiei. În timp ce Oracle Red Bull Racing conduce ambele clasamente ale Campionatului Mondial de Formula 1 şi Max Verstappen a bifat al optulea succes şi al zecelea său podium din acest sezon weekendul trecut la Hungaroring, echipa sa de Show Run şi-a anunţat prezenţa la Bucureşti pe 10 septembrie.

Fanii motorsportului din România vor avea ocazia să vadă şi să cunoască membrii echipei şi să urmărească în acţiune un monopost cu istoric chiar în ziua dinaintea Marelui Premiu al Italiei de la Monza. Popularitatea în creştere a Formulei 1 este resimţită şi în România, iar Red Bull aduce iubitorii de motorsport mai aproape de fenomen printr-un spectacol unic în care oricine poate simţi puterea maşinilor şi entuziasmul cailor putere #NuDoarPeEcrane.

Red Bull aduce un monopost campion mondial în România

Şasiul RB7, câştigător al sezonului 2011 al Campionatului Mondial de Formula 1 atât la piloţi (prin Sebastian Vettel), cât şi la constructori, va fi prezent la Bucureşti. Spectatorii vor putea vedea monopostul îndeaproape în cadrul unui show pregătit special pentru fanii din România. Alături de maşina Oracle Red Bull Racing, Red Bull Racing Show Run va conţine momente inedite realizate de piloţi cu experienţă. Red Bull Driftbrothers vor încinge pneurile şi vor oferi un show de neuitat la bordul a două maşini de drift BMW G82 M4 cu peste 1.000 de cai putere, iar riderul Red Bull Arūnas Gibieža va impresiona cu stunturi spectaculoase pe două roţi. Pentru savoare locală, Primăria Municipiului Bucureşti, prin CREART, va aduce în Piaţa Constituţiei momente artistice, o zonă de relaxare şi gastronomie urbană.

Peste 20.000 de spectatori sunt aşteptaţi să ia parte la show, iar intrarea la eveniment va fi liberă. Detaliile despre program vor fi anunţate la o dată ulterioară pe redbull.ro/showrun.

O lună de festival pentru fanii auto

Pentru Red Bull, luminile se vor stinge, semnalând startul lunii de activităţi, la cel mai important festival din acest an – Untold. Participanţii la festivalul ce se desfăşoară la Cluj-Napoca între 4 şi 7 august pot admira şi se pot fotografia alături de un monopost Red Bull Racing în Parcul Central pe parcursul celor patru zile. Fanii motorsportului se pot pregăti pentru spectacolul de la Bucureşti de-a lungul unei luni dedicate sporturilor cu motor, participând la jocuri şi activări organizate online şi în magazinul partener Kaufland.

Cu spijinul: Primăria Municipiului Bucureşti prin CREART

Susţinut de: Betano

Partener media: VOYO

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele