Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

REDNIC A GĂSIT VINOVAŢII DUPĂ ÎNFRÂNGEREA CU CRAIOVA. ARBITRUL ŞI SPECTATORII, ARĂTAŢI CU DEGETUL DE ANTRENORUL IEŞENILOR

Noutăți Publicat pe 15 feb 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/19271058/1/rednic.jpg

Poli Iaşi nu se regăseşte în acest sezon şi este antepenultima în clasament după 25 etape. Nici măcar venirea lui Mircea Rednic nu a adus revirimentul aşteptat în capitala Moldovei. Cu „Puriul” la cârmă, ieşenii au pierdut toate cele trei meciuri oficiale disputate în acest an. Ultimul, 2-5 acasă, cu Universitatea Craiova, în această seară, l-a înfuriat pe Rednic. Tehnicianul spune că arbitrajul a contribuit la acest rezultat şi s-a referit la lovitura de la 11 metri dictată la scorul de 1-0 în favoarea oltenilor şi transformată de Cicâldău, în minutul 16.

„La primele situaţii, ei au şi reuşit să înscrie. Apoi, a venit şi penalty-ul de la 1-0, care cred că s-a dat destul de uşor. N-am avut reacţie, am pierdut multe mingi. Am ratat, cu Omoh singur în faţa porţii. Mă bucur că la 3-0 băieţii au reacţionat, totuşi”, a spus Rednic, la microfonul Look Plus.

Apoi, tehnicianul le-a reproşat propriilor fani faptul că nu şi-au încurajat echipa şi le-a cerut să aibă răbdare cu jucătorii. Şi pentru a fi mai convingător, a ţinut să le transmită acestora că îşi asumă toate rezultatele, spre a lua povara de pe umerii lor.

„Atmosfera din stadion n-am înţeles-o, pentru că n-au fost vreo 10 victorii până să vin eu. Trebuie să avem răbdare cu jucătorii. Am reuşit să marcăm de două ori, am avut o ocazie mare şi, zic eu, şi o jumătate de penalty. La 3-0, publicul era negativ, iar la 3-2, când echipa a revenit, nu mai striga nimeni nimic. Am încredere în jucători şi în niciun caz nu voi ceda, pentru că lucrăm bine. Le-am spus că eu răspund de rezultat”, a mai afirmat Mircea Rednic.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele