Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Reghe e OUT de la Craiova, Rotaru caută înlocuitor. Ciobotariu poate prelua echipa!

CS Universitatea Craiova Publicat pe 12 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20737717/1/regh.jpg


Laurenţiu Reghecampf (46 de ani) va pleca de la U. Craiova în cel mai scurt timp, iar Mihai Rotaru (50 de ani) continuă cursa pentru găsirea unui înlocuitor. După ce s-au vehiculat variante precum Mirel Rădoi sau Laszlo Balint, în prim-plan a ajuns Liviu Ciobotariu (51 de ani), tehnician care tocmai şi-a prelungit pe încă un an contractul cu FC Voluntari.
 
După zile intense, în care mai întâi au căzut de acord asupra termenilor despărţirii, apoi s-au răzgândit, Reghecampf şi Rotaru au ajuns la concluzia că nu mai pot continua împreună sub nicio formă, iar antrenorul ar fi părăsit România cu destinaţia zona arabă, de unde are mai multe propuneri. În paralel, Rotaru e aşteptat să vină cu o ofertă finală pentru rezilierea contractului, una prin care să evite plata clauzei în valoare de 300.000 de euro, dar caută şi un antrenor.
 
Duminică se va reuni lotul, iar lucrurile vor fi clare: Rotaru îi va anunţa pe jucători, fie direct, fie prin interpuşi, că Reghecampf nu le va mai fi antrenor, apoi va muta discuţia spre următorul tehnician.
 
Conform digisport.ro, calculele finanţatorului din Bănie au început să-l includă din ce în ce mai mult pe Liviu Ciobotariu, antrenorul care a avut un sezon excelent cu FC Voluntari. Chiar dacă abia a prelungit înţelegerea, "Ciobi" are în contract o clauză conform căreia poate pleca liber în cazul unei oferte pe placul său, iar Rotaru pare dispus să o activeze. Asta deoarece Mirel Rădoi, prima ţintă a oltenilor, nu e convins că U. Craiova are lotul suficient de bun pentru a ataca titlul şi Cupa României, iar Laszlo Balint e considerat un antrenor destul de defensiv, care şi-a croit CV-ul pe banca unor echipe de plan secund, care nu şi-au impus obiective precum cele la care visează pătimaşii suporteri de pe "Ion Oblemenco".
 
Pe placul conducerii pentru modul în care a transformat-o pe FC Voluntari în ultimul sezon, Ciobotariu mai are în spate o stagiune, 2014/2015, în care s-a luptat până în ultima etapă pentru titlul din Casa Liga 1 ca antrenor al celor de la ASA, dar a pierdut la limită lupta cu FCSB-ul condus de Constantin Gâlcă. Anul trecut, el a reuşit să-i ducă pe ilfoveni pe locul al patrulea la finalul sezonului, dar şi în finala Cupei României, pierdută cu 2-1 contra celor de la Sepsi OSK, echipa care a eliminat Universitatea Craiova în faza semifinalelor.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri