Ultima oră
Apelul formaţiei din Premier League a fost respins! Sancţiunea rămâne Apelul formaţiei din Premier League a fost respins! Sancţiunea rămâne
Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia
Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!” Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!”
Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat
Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul” Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul”
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice

Reghecampf a mai renunţat la un jucător tânăr. Alexandru Mărieş, împrumutat la Poli Iaşi

Superliga Publicat pe 6 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20385456/1/am.jpg


Universitatea Craiova s-a mai despărţit de un jucător. La o zi după ce l-a trimis pe Vasile Constantin la FC Braşov, Laurenţiu Reghecampf a renunţat şi la Alexandru Mărieş.
 
Conform Fanatik.ro, mijlocaşul în vârstă de 20 de ani a fost trimis în Liga 2, la Poli Iaşi, antrenorul craiovenilor considerând că tânărul fotbalist poate prinde acolo mult mai multe minute decât îi poate oferi el la prima echipă a oltenilor.
 
Mărieş a fost cumpărat în această vară cu doar 5.000 de euro de la Comuna Recea, dar nu a apucat încă să debuteze în tricoul Universităţii Craiova, concurenţa din lina ofensivă a oltenilor fiind una foarte mare.
 
Cotat la 125.000 de euro, Mărieş mai are doi ani de contract cu echipa din Bănie.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele