Ultima oră
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu

Reka Luca Jani, prima finalistă la turneul Ţiriac Foundation Trophy

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 17 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20861873/1/jani.jpg

Sportiva din Ungaria Reka Luca Iani, locul 114 mondial, s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului de categorie WTA 125 Ţiriac Foundation Trophy, de la Bucureşti.

Jani a trecut în semifinale de belgianca Marina Zanevska, locul 100 WTA, scor 7-5, 7-6 (8), după două ore şi 28 de minute.

În finală, Jani va evolua cu învingătoarea meciului dintre Irina Begu, a doua favorită şi locul 41 mondial, şi italianca Sara Errani, locul 115 WTA,.

Câştigătoarea turneului va obţine 15.000 de dolari şi 160 de puncte, iar învinsa din finală va primi 8.000 de dolari şi 95 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele