Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Remiza albă din Fiorentina - Cremonese duce gazdele în finala Cupei Italiei, unde vor înfrunta Inter

Serie A Publicat pe 28 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21108652/1/profimedia-0772498478.jpg

AC Fiorentina a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 0-0, meciul retur din semifinalele Cupei Italiei, cu Cremonese şi s-a calificat în finală.

AC Fiorentina câştigase prima manşă a semifinalei, la Cremona, cu 2-0, scor care a trimis formaţia toscană în finala competiţiei.

Ultimul act al Cupei Italiei se va disputa la Roma, pe Stadio Olimpico, între Inter Milano şi AC Fiorentina, la 24 mai.

Massimiliano Allegri, nervos pe conducătorii lui Inter după meciul din Cupa Italiei

Antrenorul echipei Juventus, Massimiliano Allegri, i-a atacat verbal, miercuri seară, pe conducătorii Inter Milano, în tunelul care duce la vestiare după înfrângerea (0-1), din manşa secundă a semifinalelor Cupei Italiei.

”Sunteţi de r***t, veţi ajunge pe locul şase!”, le-a transmis tehnicianul italian lui Giuseppe Marotta, director sportiv la Inter Milano şi fost manager sportiv la Juventus între 2010 şi 2018, şi directorului general adjunct, Dario Baccin.

El şi-a criticat jucătorii după eşec, iar apoi le-a cerut: ”Trebuie să terminăm înaintea lor în ligă, nu trebuie să-i trimitem în Liga Campionilor!”

Potrivit Gazzetta dello Sport, nu se ştie de la ce au apărut aceste tensiuni. dar tehnicianul a fost descris ca fiind tensionat, ”contondent şi chiar puţin deprimat” la conferinţa de presă de după meci.

Juventus este pe locul 3 în Serie A, cu 59 de puncte, în faţa celor de la AC Milan (56) şi Inter (54). Doar primele patru echipe se califică în ediţia următoare a Ligii Campionilor.

Internazionale Milano s-a calificat, miercuri seară, în semifinalele Cupei Italiei, trecând în semifinale de Juventus Torino.

După ce în tur, la Torino, scorul a fost 1-1, în retur, miercuri, Inter s-a impus cu 1-0. A marcat Dimarco, în minutul 15.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele